reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW87 - to teraz mocno trzymamy kciuki za Twojego mrozaczka, może nie bez powodu dostał wcześniejszą szanse :)
Kiedy testujesz??

reklama
Dziękuję dziewczyny :-) Hess, też tak sobie pomyślałam, że może tak miało być? Może to jakiś znak? ;-) Testuje 11 grudnia. Jeszcze przed crio wymyśliłam sobie by testowac np 7dpt ale teraz wymiekam.

DW - ja coś czuję, że to ten zarodek! Wszystko się tak układa, żeby udało się to crio. Trzymam mocno kciuki i musi się udać.

PS: Słyszałyście plan nowego ministra zdrowia? zamyka program in vitro - bo tak. :eek: średniowiecze ku*wa, cofamy się....

PS: Hess znowu robię przemeblowanie ;) CC jednak w piątek:-p

OlaSzy, będzie Maluch na Mikolajki ♡ niech pójdzie jak z płatka!

Po wczorajszym info o nieprzedluzeniu programu wszystkiego mi się odechcialo...

Dziewczyny, no właśnie, też czytałam, że nie będzie przedłużenia programu in vitro, ech..... Tak też sądziłam, że się za to wezmą, ale nie sądziłam, że aż tak szybko, że może jednak zdąży to się zacząć.

[video]http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/rzadowy-program-in-vitro-refundacja-zabiegu-in-vitro,599238.html[/video]

Dziś odpoczywamy :-)

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

03 - niebajka - kontrola u ginekologa
04 - Madziula_87 - badania genetyczne + test Pappa
04 - OlaSzy - rozpakowuje się (cc) !!
08 - 24magda09 - wizyta przed crio
11 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-)
Kurcze, nie słyszałam o tym, że program kończą. Co za patologia w tym naszym kraju! Średniowiecze! A moja znajoma chciala jeszcze skorzystać z programu :-(

DW87 - no niestety, przez 4 lata będzie trzeba się przemęczyć, mam nadzieję, że nie dłużej. Oby ludzie zobaczyli, że nie był to dobry wybór tak ogólnie, bo już nie chodzi mi tylko o in vitro.
Oby tylko w ogóle nie zakazali in vitro w Polsce, bo to by było dopiero średniowiecze!

reklama
A niech właśnie zabronią in vitro, antykoncepcji, aborcji w uzasadnionych przypadkach.

Robią teraz jakieś chore przemeblowanie w podatkach dla firm (podwyższają, nakładają większe składki), nowa komisja do badania Smoleńska. Wszystko to padnie szybciej niż się spodziewamy. Po co czekać 4 lata?

Do góry