reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

enni -gratuluję bardzo, szkoda, że maluchy nie są przy mamusi, ale na pewno wszystko będzie ok i nie długo będą w Twoich objęciach :tak:

reklama
Ale się dzieje! Enni, gratuluję! :-) Niech chlopcy zdrowo rosną, na pewno będzie wszystko dobrze! Odpoczywaj!

Wow, jakie wiesci!!!

Olu, prześliczna Mała ;) niech zdrowo rośnie i radości jest wszystkich :)

Enni, a dziś o Tobie myślałam! Chłopcy na świecie :))) dużo dobrego!
Normalnie trojaczki na forum :)

Hess, przykro mi z powodu dziadka :( może zrobił miejsce dla kolejnego członka rodziny.... trzymam kciuki za jutro :* nie daj się tam!

Dwie dZiewCzyny nam się rozpakowaly, troje dzieciaczkow na świecie, więc zarządzam, ze niebawem 3 Kropki pod serduchami swych forumowych mam zamieszkaja!

Dw, jesteś pierwsza w kolejce :* zaraz potem Hess i ja :D

Anika11 to niech będzie jeszcze wyjątek i ja też się zalapie; ) Kciuki za Hess za dzisiejszą wizytę!!! Tule cie mocno z powodu dziadka...Ale tak jak ANIKA11 napisała może zrobił miejsce dla innego członka rodziny. Wiecie kochane że u mnie też tak chyba było... 2 lata temu mój dzidziuś też zmarł,okaz zdrowia żwawy człowiek i niestety we wrześniu odeszdl a w październiku ja już byłam w ciąży. ..

Anika, byloby cudownie :-)
Magda, bardzo mi przykro z powodu utraty dzidziusia, nie wyobrażam sobie, co musiałaś przeżyć :-(

DW87 - 24magda09 miała na myśli, że odszedł jej DZIADEK, nie dzidziuś, i po jego śmierci zaszła z ciążę.

24magda09, anika11 - też sobie tak pomyślałam raz, że może dziadek odszedł teraz, po to bym ja mogła mieć nowego członka rodziny.......ech.... Znam trochę takich przypadków, że właśnie było życie za życie.

A ja już po wizycie. Lekarka zadowolona z moich postępów.
Estriadol mam trochę ponad 5500 j., prg 2,5 j. ( i już myślałam, że to przekreśla możliwość podania świeżego zarodka - a w Novum robią transfery do prg 3,5 j., więc mam jeszcze szansę). Pęcherzyków mam ok 10 (11-12 mm, pogubiłam się w liczeniu, jak ona wymieniała) + ok 15 mniejszych.
Endometrium 10 mm (też ładne).
Kolejna wizyta w sobotę o 11, przewidywany termin punkcji poniedziałek / wtorek (we wtorek mam pogrzeb dziadka...)

Odpoczywamy do piątku :tak:do wielkiego dnia!! :-)

GRUDZIEŃ

11 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!
12 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji
14 - 24magda09 - udany criotransfer!!
16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

reklama
Hess, to mnie uswiadomilas, dzięki, gapa ze mnie;-) czyli wszystko idzie zgodnie z planem u ciebie! I bardzo dobrze:-) Trzymam kciuki! No i przykro mi z powodu śmierci dziadka...

Do góry