reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasia a nie można na 2dni to podzielić?? Dziewczyny a wy jak robiłyscię? Też oglądałam filmik. Chyba można bo jak z nim rozmawiałam to mówiłam że jak po pol to do 11dnia mi starczy włącznie tylko trzeba określić mniej więcej pol bo w moim nie m
a podziałki. Kasiu a z dworca daleko jest do szpitala ? Myślę o pociągu też ale o 6.20już bym była na pkp nie wiem trochę nie znam aż na tyle Poznania autem to inaczej

reklama
Kasik nasz doktorek za wiele nie mówił, ale jak zaczęliśmy z M stymulkę, to dostaliśmy do podpisania 15 stron regulaminu :eek: i tam było napisane, że w trakcie pick upu i transferu nie zalecane jest stosowanie kosmetyków zapachowych, bo wpływają niekorzystnie na komórki i zarodek. Nie ryzykowałam dlatego pomalowałam tylko rzęsy i użyłam antyperspirantu, bo przecież tego dnia bez tego ani rusz :-D. Niestety jutrzejszego transferu nie przeprowadzi mi nasz doktorek, bo nie przyjmuje w środy, dlatego moje maleństwo poda mi jakiś dr S.
A tak z dobrych wiadomości to wczoraj dzwonili do mnie z laboratorium i z 6 komóreczek zapłodniły się 3 :happy: i te 3 się dzielą :-D i wczoraj były już 8 komórkowe, typu B. Pani powiedziała, że wyglądają bardzo ładnie i nie widzi przeszkód, żeby się to zmieniło:laugh2:- oby. Jutro po 15 będę już ciężaróweczką, przynajmniej przez jakiś czas.

Kwiatuszek ja też przyjmuję pół gonapeptylu, mnie lekarz powiedział, że te drugie pół trzeba wylać, nie wolno z jednej strzykawki wkłuwać się dwa razy. Ja robię tak, że najpierw pół strzykawki wylewam a drugie pół podaję sobie;-)
Ania M81 widzę, że masz podobne FSH i AMH do mnie tzn ja FSH mam 10,81 jakieś dwa lata temu miałam ok 7, a AMH mam 3,9 - trochę mniejsze niż twoje co prawda ale dobre.
Lawendowy a kiedy następna wizyta? Najważniejsze, że kruszynka rośnie. Pracujesz jeszcze?
Malwisia co u Ciebie, daj jakiś znak.
Angella a ty jak tam?
Genna jak się czujesz, to już w piątek?
Solo a ty już załatwiłaś coś, daj znaka;-)
Pozdrawiam bardzo serdecznie

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki. Ja po cichutko codziennie wieczorkiem was czytam. Darka miło że o mnie pamiętasz :) Teraz jestem w pracy więc wasze posty nadrobię później, a co u mnie? 26.09.2013 r. jadę do lekarza, to będzie 16 dzień brania antyków drugie opakowanie i wtedy mają mnie zbadać czy jestem wyciszona i czy podawają mi jakiś lek na "d" zapomniałam nazwę czy robimy krótki protokół. Boję się bo może jeszcze znowu coś wymyślą i wszystko się odwlecze

reklama
Do góry