reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, poszłam zrobiłam betę, ale niestety wynik dopiero jutro ok10, bo za późno przyszłam. Na pocieszenie kupiłam kolejne 2 sikańce i....

Załączniki

• 1452617646365.jpg
    1452617646365.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Czemu nie ma opcji "kocham to" :)
Hess moze Ty nie potrzebujesz ivf tylko porzadnej stymulacji? Czyzby Twoje zarodki nie przepadaly za warunkami laboratoryjnymi ze tak slabo z wynikami do mrozenia?

Twoj pozytywny test uratowal mojego M:p nabroil mi.w kuchni i chciałam go ubić, ale teraz jyz wszystko mi jedno :D uśmiech od ucha do ucha na widok Twoich testow:*
Cudowny Cud:*

Hesss matkooo no rozwaliłaś mi tatuaże:biggrin2::biggrin2::biggrin2: cudowna wiadomość, trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji, ale czuję, że będzie dobrze:cool2: jeny, ale super, ja już nawet mojemu M opowiedziałam całą Twoją historię - aż mu oczy z orbit wyszły:-p
Anika czekamy na wielgaśną betę:laugh2::laugh2: a kto Ci robiła transfer?? Nasza Pani R.B:cool2: współczuję bólu, a człowiek zniesie wszystko dla upragnionego celu:sorry:

Ja już odliczam dni do wizyty, a M łapie pesymizm i twierdzi, że On nigdzie nie jedzie:baffled: powiedziałam Mu że mnie nie interesuje,ale jak mu coś nie pasuje to niech chociaż będzie dawcą nasienia:-p:cool2: na razie siedzi cicho:ninja2: buziaki;-) ;)

Dziewczyny, no ja ciągle uwierzyć nie mogę, dziękuję Wam za gratulację i w ogóle. Mam tylko nadzieję, że beta jutrzejsza to potwierdzi, że nie będzie rozczarowania.

anika11 - kiedy testujesz? Bo nie wiem na kiedy Cię wpisać. Przykro mi, że bolało podawanie Kropka, ale my wszystko zniesiemy i na pewno Kropek Ci to wynagrodzi :)

Witch320 - jak tam Twoja wizyta w trakcie stymulacji? Pochwal się koniecznie!! (kurde, nie wyszczególniłam Cię w poprzednim kalendarium.....ślepota ze mnie, przepraszam :( ).

Jutro trzymamy kciuki za udany criotransfer 24magda09 !!!! :) Ale emocji!!!

STYCZEŃ

13 - 24magda09 - criotransfer!!

14 - Hess - pierwsze usg ciążowe
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny.
Zapewne niewiele z Was mnie jeszcze kojarzy bo nie było mnie tu baaaardzo długo ☺
Gratulacje dla wszystkich którym się udało w trudnej walce i dla rozpakowanych mamusiek i ogromne kciuki za te walczące.
Widzę że prowadzenie kalendarza nadal przynosi cudowne efekty
Moje szczęście 24.01 kończy roczek a dopiero był stres związany z pierwszą betą...
Buziaki i pozdrowienia

Witaj Magda_7891 - cieszę się bardzo, że Twoje szczęście ma się dobrze, że się Wam udało. Czas musi gnać niesamowicie :)

Czemu nie ma opcji "kocham to" :)
Hess moze Ty nie potrzebujesz ivf tylko porzadnej stymulacji? Czyzby Twoje zarodki nie przepadaly za warunkami laboratoryjnymi ze tak slabo z wynikami do mrozenia?

Twoj pozytywny test uratowal mojego M:p nabroil mi.w kuchni i chciałam go ubić, ale teraz jyz wszystko mi jedno :D uśmiech od ucha do ucha na widok Twoich testow:*
Cudowny Cud:*

niebajka - trudno mi powiedzieć, lekarze mówili, że przyczyna to słabe komórki jajowe, dlatego potem kiepsko jest z zarodkami. Nie wiem, może teraz była lepsza stymulacja i coś się ruszyło. Nie wiem, nie potrafię tego racjonalnie wyjaśnić :D. Jeśli beta będzie pozytywna to na 19.01 umówiłam się do Novum, żeby mi to wyjaśnili :D

reklama
Jezuuu Hesss, co ja czytam??? Jakie wielgachne, grubaśne krechy!!! Cud nad cudami Kochana :) mocno w takim razie kciukam za piękną betkę :)
Aniko za wgryzanko kciuczki mocne masz! ;)

Do góry