reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Przepraszam, że naskrobałam tyle osobnych wiadomości, ale staram się żadnej z Was nie pominąć. Dziękuję Wam za pamięć i życzliwe słowa, to naprawdę dużo daje, tym bardziej w chwilach zwątpienia. Fajnie, że jesteście- buziaki :*.

reklama
DIewczynki przypominam o podawania info do tabelki z pierwszej strony, co wiedziałam wpisalam , ale prosze o szczegóły , szczególnie te w nawiasach;) dziękuje
Nick- klinika-Punkcja(il.pobr.kom./il. zapł.kom.)Transfer(ilość podanych zarodków/ilość eskimosków)-Beta

Genna pilnuj, pilnuj kochana tabelki bo tyle nas się tu już pojawiło, że można kogoś pominąć a przecież kciuki, tańce i tuptańce potrzebne każdej z nas :tak: :-) Za Ciebie jutro najmocniej będę trzymała kciuki, będę od godz 10 na chrzcinach więc trudno zapomnieć o tym co dla nas najważniejsze mając 3 miesięczną kruszynkę obok siebie :-)

Genna życzę z całego serducha żeby beta jutro podskoczyła. U mnie na moimwyniku brak ciąży jest poniżej 1 ale Ty robiłaś o dwa dni za wczesnie i jeszcze jest szansa:sorry: szkoda że żaden dzieciaczek nie dotrwał do mrożenia.

Genna strasznie mi przykro z powodu Twoich zarodeczków i wierze ze betka ruszyła

moj nikc kwiatuszekq20-Ponań Polna /

jestem po 1 podgladaniu narazie za duzo sie nie dowiedzialam tylko ze cos tam ruszylo i endo 3

mialam okazje poznać nasza forumowa Kaske miła osobka miło było Cie poznać Kasiu

Ciebie również miło było cię poznać Natalko
Ja również za wiele się nie dowiedziałam, może w poniedziałek będzie więcej informacji.

Hejka!!!
Kasik normalnie mam newsa że hoho!!! po antykach cycki mi rosną :-D no może nie tak mocno no ale dla mnie każdy mm to coś! :rofl2:

Genna mocno Ci kibicuje!!!!!!!!! i mocno ściskam kciuki aby jutrzejsza beta była wysoka. Strasznie mi przykro, że nie ma śnieżynek i kurka - why! przecież tak ładnie u Ciebie wszystko wyglądało :wściekła/y:

Gizas i za Ciebie kciuki! niech szybko przychodzi @

Kwiatuszek, Kachna - za Wasze jajca, niech ładnie rosną! nie ważna ilość ale jakość! a endo podrośnie po gonalu ;-)

@mika i obyś w ciąży pozostała na całe 9 mies &&&&&&&&&& a pozwól że zapytam - po co relanium? :huh:

Trzymam kciuki za wszystkie!!!! niech jajeczka rosną a igiełki wchodzą w brzuszek jak w masełko!!! :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry