24magda09 - kochana, ale nie opuszczasz nas chyba?? Fajnie, że dziewczynka, szkoda, że z ZD, ale z tym da się żyć i to długo. Są różne "poziomy" upośledzenia i nie musi być ono duże. Życzę Ci dużo wytrwałości i spokoju, żeby to wszystko się ułożyło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz, bardzo mi przykro, ale pamiętaj że teraz ta Mała Istotka potrzebuje Cię jeszcze bardziej
wierzę, że jakoś to wszystko sie ułoży
tylko że wtedy nic z tego nie wyszło
pani dr powiedziała, że jest dobrze
teraz wszystko w rękach embriologów i tego Pana u góry
oprócz tego lista leków, że płacąc w aptece prawie dostałam zawału
a jeszcze we wtorek 5 dzień po punkcji Gonapeptyl Daily
myślała, że już nie będzie kłucia a tu proszę
w szoku jestem bo rok temu była tylko Lutka i Dupek a tu taka armia
wierzę, że to coś pomoże
lecę poleżakować
teraz tylko czekać na TEN telefon
niestety recepta na 100% na dodatek 2 opakowania
jak tylko wszystko się powiedzie postaram się to załatwić receptę ze zniżką
fajnie, że mamy podobne wyniki, może też doczekam się upragnionej Córci
choć nie powiem, synka też wezmę
rewelacyjny wynik!Witam.
Dzwoniła do mnie Pani Dr z zapytaniem jak się czuje i pow ze mamy 3 zaplodnienia☺ pow ze to bardzo dobry wynik☺ oby tak dalej zostalo☺ z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o transfer milego dnia☺