Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hess sama nie mogę uwierzyć, że to już końcówkaMadziula_87 - świetnie wyglądasz, super brzuszekJak ten czas leci, nie mogę się nadziwić.
![]()

) i transfer zaplanowany jest na wtorek na 12.45 - kurde nic mi pani Dr nie mówiła że będziemy czekać do 5 doby i jestem mega przerażona czy moje kropki wytrzymają do tego czasu
ostatnio niezaciekawie im to wyszło
na dodatek dzisiaj wstałam z bólem w podbrzuszu, wzdętym brzuchem i cały dzień obolała łażę
modlę się, żeby mi znowu nie odwołali transferu bo już całkowicie zostanę z niczym
przepraszam, że tak Wam tu smęcę, ale cholernie się martwię
wiara w to, że wszystko zakończy się sukcesem staje się coraz słabsza
dobra, koniec marudzenia, jutro ma być bardzo ciepły dzień, ja wybieram się z Młodym do kościoła, potem do Mamy na obiadek, więc jakoś dzień zleci
życzę miłej resztki weekendu