reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

lady margot bardzo dziękuję za informację, ja mam wyznaczony transfer w poniedziałek na godz.14:30, czyli dopochwowe załaduję sobie o godz. 11, bo tak mi wypada biorąc pod uwagę, że trzeba aplikować co 8h, a powiedz czy coś ci o tym wiadomo bo gdzieś rzuciło mi się w oczy że w którymś dniu po punkcji dzwonią z kliniki i informują ile komórek się zapłodniło i jak się rozwijają, ale ze mną na taki tel się nie umawiali :/
ja na akupunkturę się nie zdecydowałam z braku funduszy, ale propozycja też wydawała mi się bardzo kusząca

Wiecie co, ja nie robię "zabiegu" w klinicie, tylko w publicznym szpitalu. U mnie pytanie czy zadzwonią bardzo ich zdziwiło. Dla nich to oczywiste że muszą mnie o wszystkim poinformować. Dziś o 9:30 zadzwoniła przemiła Pani Ania z informacją ile komórek jest ok i ile sę zapłodniło - jaka jest dalsza procedura i na co mam się przygotować. Pozatym jeżeli mam jakies wątpliwości i pytania zawsze mogę do doktorka lub Pani Ani ( laboratorium) zadzwonić:)

reklama
lady_margot w poniedzialek miałam akupunkturę, też nie jestem skora do wiary w takie czary ale dałam się namowic, czlowiek wierzy a raczej chce wierzyc, że jeśli ma pomóc to czemu nie? :-)

Witam dziewczyny których nie znam i te które znam;-) Szperam po necie i szukam osób które zakwalifikowały się na rządówkę do Salve Łódź, nie mogę trafic na żadne informacje:no: Czy jest może jakaś dziewczyna która próbowała tam?

Kolejny krok do przodu. Zadzwonili. Jeden zarodek rozwija się perfekcyjnie trzy pozostałe troszkę wolniej- je będą "hodować" do 5 doby.Jutro o 10.30 podadzą mi naszą kruszynkę !!!!!
Jeszcze nie mogę w to uwierzyć!!!!

Karusia super, czyli od jutra będziesz w gronie mamusi :-), oby już tak zostało:tak:
Darka witam Cię kolejna ciężaróweczko;-), teraz dbaj o siebie i kruszynkę, żeby została z Tobą na 9 miesięcy w brzuszku:happy2:.
Lady Margot, to teraz tylko do soboty i dołączysz do naszego grona;-).

Dziewczyny trzymam kciuki i odprawiam tańce za nas wszystkie kujące się i transferujące. Musi być dobrze. JA za 4 dni dowiem się, czy moje maleństwo zostało ze mną na dłużej:tak:- oby moje marzenie się spełniło.
Miłego dnia kochane.

Darka i Karusia trzymam za Was kciuki!!!!!!!! I tak do bety!!!!

Dziękuję wszyskim, które mnie podtrzymały na duchu:)
Zaczęłam świrować bo wydawało mi się,że wynik mam jakiś zawyżony ale teraz jest spoko:tak:
Jutro dzwonię do lekarza co by się umówić na wizytę, mam już wszystkie świeże wymagane badania. Powoli nie mogę się doczekać co nam powie.

reklama
Witam,
Kachna ja dziś w aptece w Gdyni za gonapeptyl (14 ampułek) zapłaciłam 532zł.
Dziś pierwszy zastrzyk przyjęty, pozostałe co 2 dni rano. Panikowałam strasznie (bo boję się igieł) a okazało się, że to nic strasznego. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie i u mnie zaczęło się coś dziać :-)
a gdzie kupowałaś dokładnie?

Do góry