reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
W sumie bardzo szybko i sprawnie.ok godzinki przed spotkanie z embriologiem i omowienie co sie udalo i jak wygladajaa+zdjecie dzisiejszego zarodka;) potem jeszxze chwila na dopicie wody zeby pecherz byl max wypelniony i wolali na sale.ja pd pasa w dol i na fotel a mezus za mna mogl na ekranie obserwowac.dr pod kontrola usg wprowadzila mi kruszynke, max 10 minut i gotowe;)

DZiewczynki tabela tak sie prezentuje, prosze na bierząco o przesyłanie mi na priva info :)

klinika
-Punkcja(il.pobr.kom./il. zapł.kom.)Transfer(ilość podanych zarodków/ilość eskimosków)-Beta
Agusiapela-
Provita
P-12.08.(5/5)T-17.08(1/1) B-22.08-:(
Lawendowy_sen-
Invimed Gdynia-
P-19.08(20/6) T-21.08(2/9oocytów+2) B-2.09-:) 72,3 ;4.09-150
Gizas-
Gyncentrum-
P-19.08(6/3)T-22.08 (2/0) B-2.09-:(
Bluesky-Gyncentrum
P-21.08(9/) T-;(
Genna-
Invimed Gdynia-
P-06.09(13/6)T-09.09(2/0)B-21.09- :(
@mika-Invicta Gdańsk
P-13.09(21/)T-18.09(/1)B-27.09- 160 :)
Martaczi-
Invicta Gdańsk-
P-18.09(/)T-23.09(1/2)B-
karusia85
P-24.09(7/4)T-27.09(1/)B-
Darka85-
Invimed Wrocław-
P-23.09(/)T-(1/)B-
Lady Margot-
Invicta Gdańsk
P-23.09(/3)T-28.09(1/)B-
Agnella-
Gameta Gdynia-
Malwisia-
Genesis Bydgoszcz-
Goniab83 -Gameta Gdynia-
Kasik36-
Invicta Gdańsk-
Smerfeta -Gameta Gdynia

Criotransfery:(il.podanych śnieżynek/ il.pozostałych śnieżynek
malailoncia-Gameta Kielce-13.08 (1/3)
AgusiapelaProvita

Kolejne podejście do IVF
Gizas-Gyncentrum- listopad 2013??
Genna-
GametaGdynia- 2014??

Hej dziewczynki z całego serca gratuluje pieknej betki i trzymam kciuki za kolejne tesciki

u mnie punkcja w ponidzialek trzymajcie kciuki
nie zagladalam bo strasznie meczy mnie ten dojazd do kliniki i jak wracamy to padam na pysk mam 9pecholi

ja też tak jak kwiatuszek mam w poniedziałek punkcję ale niestety jest ryzyko, że nie będę miała transferu w tym cyklu ponieważ mam za wysoki estradiol i jest ryzyko hiperstymulacji

reklama
Do góry