Infinity podsyłam klasyfikację zarodków Ściągawka
Nie martw się na zapas, masz zamrozone aż 4 blastusie, to naprawdę dobry wynik. Na pytanie dlaczego jedne zarodki roziwjaą sie tak a inne inaczej nie dostaniesz nigdy odpowiedzi gdyz sami lekarze nie znają jej
Czasem ciąży nie ma z najlepszego pod względem klasyfikacji zarodka 5 dniowego a jest ze słabego 3 dniowego.
Ciesz się że masz po kogo wrócić a z tych 4 pingwinków na pewno będzie ciąża. Do grudnia też szybko zleci:-)
Nie martw się na zapas, masz zamrozone aż 4 blastusie, to naprawdę dobry wynik. Na pytanie dlaczego jedne zarodki roziwjaą sie tak a inne inaczej nie dostaniesz nigdy odpowiedzi gdyz sami lekarze nie znają jej
Czasem ciąży nie ma z najlepszego pod względem klasyfikacji zarodka 5 dniowego a jest ze słabego 3 dniowego. Ciesz się że masz po kogo wrócić a z tych 4 pingwinków na pewno będzie ciąża. Do grudnia też szybko zleci:-)
Cóż, może ja sama powinnam o wszytko pytać, tylko nie zawsze wiadomo o co a ponieważ co rusz są jakieś komplikacje podczas wizyty skupiam się na rzeczach najważniejszych ...

Kurczę, przykro mi że tak się dzieję, wiem że sama Ci mówiłam zebyś uciekała z tej kliniki i zapewne teraz to zrobisz... choć wolałabym sie mylić, ale szczerze nie wygląda to rokująco. Dobę po punkcji powinnas miec informację ile komórek się zapłodniło a w drugiej dobie ile komórek mają, a powinny miec 4 w drugie dobie i najlepiej klasy A, w trzeciej dobie powinno być 8 ale 6 też nie jest źle. Życze żeby zarodki wzięły się w garść i dalej się podzieliła. Mój M też ma bardzo słabe nasienie a jednak udało nam sie otrzymać powiedzmy że ładne zarodki