kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dokladnie pieniadze byly na takie etapy podzielone na koniec 2013 i pozniej jak keki pisze bedzie nowa kasa
poprostu lekarze chcieli pomoc moje jest takie zdanie ale bedzie dobrze zobaczycie musi byc dobrze
poprostu lekarze chcieli pomoc moje jest takie zdanie ale bedzie dobrze zobaczycie musi byc dobrze
Hiperstymulacja wystąpiła u mnie z uwagi na PCO oraz bardzo wysokie AMH. W mojej ocenie miałam dobrze dobrane leki - małe dawki - a tego co się stało nie można było przewidzieć. Gdybym miała niższe dawki nie urosłoby mi te minimum pęcherzyków bo 2 dni przed punkcją miały wielkość ok. 16-17mm i rosły do ostatniego momentu - pomimo że miałam ich razem 19 dojrzałych było tylko 7 więc lekarz idealnie wg. mnie dobrał leki i dawki - nie dało się mniej. To co się stało u mnie z estradiolem - przyrost blisko 3 krotny w 48h. nie zdarza się często - miałam wizyty co 2 dni więc w tej kwestii uznaję że byłam pod ścisłą kontrolą. Ponadto w Gamecie lekarze wolą dmuchać na zimne niż przyprawić nas o skrajnie ciężką hiperstymulację - pomimo że też byłam rozczarowana uważam że nie popełnili błędu i podjęli dobre decyzje.