reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizasku, bardzo mi przykro:-(, tulę Cię kochana
Keki, współczuję:-(
Dziewczyny smutno mi z Waszego powodu i z chęcią bym Wam pomogła, tyle, że nie ma jak :-(
Esik zaciskam kciuki, za udany transfer i wysoką betę:tak:

reklama
Kasik a to chińska restauracja to gdzieś w pobliżu starówki w gdańsku? Zjadłabym takie jabłko z miodem :-) W sobotę z mężem po powrocie od rodziny zrobiliśmy sobie poprawiny ;-) gadaliśmy sobie o bzdurach i upiliśmy się, i nawet nie na smutno! Gorzej było w niedzielę ;-)
A puenta jest taka - mimo wszystko te niepowodzenia nas zbliżają

Smerfeta nie w Gdańsku a w Elblągu na starówce ale w każdej chińskiej restauracji są pieczone jabłka z miodem, mmmmmmm pycha :-)

@mika też żałuję, że nie możesz nam pomóc;-):-D A co u Ciebie? Jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
Kasik kochana dziękuję, czuję się dość dobrze, poza całodniowymi mdłościami, bólem krzyża, to jest ok ;-). Z resztą nawet nie mam zamiaru narzekać, bo długo marzyłam o tych dolegliwościach i sama kilkanaście razy rozpaczałam z powodu @ i ciągłych niepowodzeń. Teraz czekam z niecierpliwością na 29.11. bo dowiem się, czy moje maleństwo jest całkowicie zdrowe. A później od 20 grudnia idę na zwolnienie do samego porodu:-D. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Kasik dziękuję, czas leci. Zobaczysz Ty też niedługo będziesz w ciąży, wierzę w to Kasik i zaciskam mocno kciuki, żeby i u Ciebie wyszło słońce.

reklama
Karusia dzięki za przepis :-)ale w chińskich restauracjach to są takie plastry jabłka w cieście polane miodem. Moja mama robiła mi zawsze nazywane przeze mnie placuszki z dziurką ;-):-D bo obrane, wydrążone jabłko, pokrojone w plastry, zamoczone w cieście naleśnikowym, usmażone i posypane cukrem pudrem miały właśnie taki kształt, też bardzo dobre ale inne od tych w chińskiej.

Do góry