reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej Kobitki ;) Chciałam tylko napisać ze wczoraj zrobiłam betę i jest ciążowa ;) Nie zdążyliśmy z m podejść do in vitro:tak:Chyba ze strachu udał sie nam naturals ;) Jest to dla nas o g r o m n y szok!!!!! Teraz czekam na wizyte u ginka i zobaczymy czy wszystko bedzie oki. Pozdrawiam Was ciepło i bardzooooo mocnoooo trzymam za każdą kciuki!!!!!!!
:-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D

reklama
goniab suuuuuuuuuuuuuuuuuuper wieści, gratulacje i czekamy na relacje z wizyty lekarskiej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zwolniłaś miejsce dla kolejnych potrzebujących :-D
coraz więcej cudów ostatnio :)
montana8 witaj na forum, gratuluje kwalifikacji ,a do jakiej kliniki się zakwalifikowaliście? i jaki lekarz tzn z której kliniki wam kazał 6 IUI robić? co za baran:angry: czy u was jakiś konkretny problem występuję. dużo pytań ale wiesz my tu wszystko o sobie wiemy , analizujemy swoje przypadki :-p

smerfeta skierowanie dostałam od lekarza pierwszego kontaktu, powiedziałam ze jestemy po nieudanym IVF i ze chciałabym skierowanie do poradni genetycznej na kariotypy i tyle.
ja się suplementuje, rozkładam sobie witaminki na 3 razy bo wtedy podobno lepiej się wchłaniają (czyli 3x30mg koenzymu) biore tez linocomplex NNKT to są kwasy omega 3 i 6 , do tego standardowo kwas foliowy, biore jeszcze wit D, a po wczorajszej wizycie u okulisty kolejna garść witamin na oczy , bleeeee już nie mogę patrzeć na te wszystkie tabletki.

Ostatnia edycja:
goniab gratuluję!!!! Jejku aż mi ciarki przeszły jak to przeczytałam:-D:tak:
To że jestem zakwalifikowana też mnie jakoś uspokoiło i wyciszyło, nawet przegapiłam dni płodne (chyba) heheh. Dzisiaj miałam dostać @. Wczoraj pojawiło się plamienie (brązowe) to mówię sobie no to jutro rano wstaje i potop. Wstałam rano i nic....mam wkładkę na której są znowu tylko niewielkie plamki. Jeszcze tak nie miałam. Boję się że coś z hormonami mi się dzieje:( Ciąży raczej nie podejrzewam bo piersi przestały mnie boleć i zrobiła mi się ładna cera, czyli o ile się nie mylę progesteron spadł....

Witam!
Dawno się nie odzywałam i też nie regularnie czytałam, więc do końca nie wiem co u Was. Zajrzałam tylko na pierwszą stronkę jak tam statystyki i coś ta jesień nam nie sprzyja:no:
GoniaB to cudna wiadomość, chyba musiałaś się wystraszyć tym IVF:-D
Angella kiedy dokładnie masz crio, wiesz już coś?
Kwiatuszeq bywasz tu jeszcze? Co u Ciebie?
Ciekawe jak tam nasza Lawenda;-) Pewnie już brzuszek widać.
Malwisia a u Was co słychać?
Gizas, Blue, Smefreta, Genna, Kasik36 widzę, że wy nie opuściłyście wątku, dalej walczycie -pozdrawiam Wszystkie.
Solostar co u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie staraczki!
A ja czekam kiedy będę mogła odebrać mojego jedynego mrozaczka, przez torbiele wszystko mi się przedłużyło i najszybciej jeśli wszystko będzie dobrze to dopiero na święta lub nawet po zabiorę go do brzuszka.

reklama
Agusiapela aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper wieści :) aż mi łzy stanęły w oczętach :-D
:happy::-D:szok::-);-):rofl2::tak:
jupijajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kochana gratulacje wielkie zasługujesz na to szczęście.
widze ze ostatnio słabiutkie dają radę :) hihihihi
już poprawiam tabeleczkę:)

Do góry