reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

smerfeta nic straconego, masz szansę się zrewanżować :-)
Ta nowa siedziba jest niby niedaleko obecnej ale okolica już się robi trochę mało ciekawa :baffled: Budynek za wielki z zewnątrz nie jest więc wątpię że będziemy błądzić ;-) chociaż miejsca na pewno będzie więcej niż obecnie - może przynajmniej skończy się ścisk, tym bardziej że ja zawsze czekając do mojego doktorka spędzam godziny w poczekalni, nie wiem jak on to robi ale ma zawsze największe opóźnienia :-D

A z tymi zarodeczkami to tak jak mój dr. mówi - nigdy nie wiesz co siedzi w środku; to że są jest już sukcesem ale druga połowa powodzenia to to czego nie widać - dlatego czasami 1 wystarcza a czasami 4 czy 5 to też za mało ....

reklama
smerfeta nic straconego, masz szansę się zrewanżować
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

oj oby oby, już chciałabym mieć tą drugą próbę za sobą bo ciekawa jestem jakie będą wyniki stymulacji krótkim protokołem
A u mojego doktorka jest różnie, raz są spore opóźnienia a innym razem prosi wręcz przed czasem. Ale to czekanie w ciasnej poczekalni to nic fajnego, trzeba uważać by inni nie deptali Ci po palcach ;-)

Jak to jakie będą wyniki stymulacji :wściekła/y:- wiadomo że dobre!, poprawią co się poprawić da i musi być lepszy efekt :-)

A z tą ciasnotą to pół biedy ale jak nie mają miejsca aby umieścić dziewczyny po punkcji i odpoczywają w gabinetach lekarzy zamiast na oddzielonej od reszty Kliniki części :szok: Wiem że maja tylko 3 miejsca a często muszą danego dnia zrobić więcej punkcji ale jest to zapewne mało komfortowe dla takich pacjentek ... Całe szczęście że nigdy nie odniosłam wrażenia że brak przestrzeni w jakikolwiek sposób wpływa na jakość ich usług ;-) a to przecież najważniejsze :tak:

To prawda, mimo ciasnoty jestem zadowolona z tej kliniki. Ja właśnie leżałam w pokoju dr Skw po punkcji :happy2: ale ciągle ktoś z personelu mnie odwiedzał, mój mąż ze mną siedział i mój doktor co chwile przychodził zdawać mi raport i przedstawiał dalszy plan. Poza tym, często dziewczyny mówiły o niemiłej obsłudze na recepcji w innych klinikach a mi nigdy to się nie przytrafiło, wręcz Panie znają mnie z nazwiska ;-) często coś się pożartuje... no i oby tak dalej. Ależ reklama co? ;-) Mam nadzieję, że jak klinika się rozrośnie to personel nie przestanie być taki ludzki

Dokładnie, ja też mam takie odczucia. Ale tak jak piszesz zobaczymy co dalej - nowej miejsce to pewnie nowi lekarze/pielęgniarki/położne itd. a wszytko zawsze sprowadza się do człowieka ;-)

A po tej punkcji leżenie w gabinecie ma w sumie swoje plusy - ja pamiętam że była przekonana że moja druga połowa będzie mogła być ze mną, później okazało się że jest tylko 1 pokój i 3 osoby i nie ma takiej możliwości - strasznie mi tego brakowało :-( Ciekawe czy w nowym miejscu przemyśleli sprawę ;-)

Kochane ... życzę każdej z Was aby w nadchodzącym roku odnalazła w sobie siłę i nadzieję ...

Tym które są blisko celu alby ciąża minęła w spokoju i radości gdyż każda z nas po przebytej walce na to zasługuje :tak:
Tym które szykują się dopiero do dalszej walki - alby najbliższa była tą ostatnią :tak:

Wierzę że za rok nie będziemy pamiętać o wszystkich trudach gdyż nasze serca będą przepełnione miłością do naszych maleństw
:biggrin2:

reklama
Do góry