reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ciekawe, czy na pierwszej wizycie po transferze będzie widać pecherzyk? Oj te czekanie, myślenie, czy wszystko ok- ciężko będzie:) ale wierzę, że już teraz musi być tylko lepiej:) Powodzenia i wysokiej betki życzę:) a progesteron badalas?

reklama
DW87 gratuluję!!!! Co do pęcherzyka, to widać go ok 21 dpt. Jak ja byłam 14 dpt to nie było jeszcze widać nic i po 2 tygodniach jak pojechałam do kliniki to zobaczyłam maluszka z bijącym serduszkiem.

Infinity, Majkaa bardzo mi przykro dziewczyny.

Dziewczynki mojemu doktorkowi udało się wcisnąć mnie na wizytę w poniedziałek, z czego bardzo się cieszę. Tak więc już za 3 dni będę wiedziała czy zaczynam drugą i mam nadzieję ostatnią stymulację w moim życiu :-)

Przy okazji dziewczynki gdybyście mogły aktualizować swoje sygnaturki, wówczas będzie nam łatwiej rozmawiać. Zwłaszcza tym, które są na kilku forach i trochę się gubią czasami, tak jak ja :zawstydzona/y:

Odebrałam wyniki kariotypów - prawidłowe :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mojemu doktorkowi udało się wcisnąć mnie na wizytę w poniedziałek, z czego bardzo się cieszę. Tak więc już za 3 dni będę wiedziała czy zaczynam drugą i mam nadzieję ostatnią stymulację w moim życiu :-)

Przy okazji dziewczynki gdybyście mogły aktualizować swoje sygnaturki, wówczas będzie nam łatwiej rozmawiać. Zwłaszcza tym, które są na kilku forach i trochę się gubią czasami, tak jak ja :zawstydzona/y:

Odebrałam wyniki kariotypów - prawidłowe :-)

Kasik w takim razie trzymam kciuki za wizytę u lekarza i byś rozpoczęła stymulkę. Ehh te emocje temu towarzyszące są niesamowite ;), ja byłam najpierw przeszczęśliwa jak nas lekarz zakwalifikował do rządówki, potem jak zaczynaliśmy stymulację, zaś jak lekarz powiedział datę punkcji, poźniej transferu. Powiem że super wspominam styczen, cały był pełen niespodzianek i niewiadomych. Ale największą niespodziankę mam nadzieję że zobaczę w piątek na wyniku bety ;-). Nie mogę się doczekać, a zarazem strasznie się boję...

Ostatnia edycja:
Karusia trzymam kciuki za jajeczka:-)! Będzie dobrze!
Montana a jak się czujesz? Cokolwiek odczuwasz?

kasik36 dziekuję za kciuki ;-), aaa i zobaczysz ze teraz zapłodni się duzo komórek, bedzie dobrze :-)
Karusia28 kciuki za punkcję, napisz potem jak poszło ;)...

DW87
kochana powiem Ci że sama już nie wiem czy coś czuję, czy nie czy to tylko takie psychiczne nakrecanie. Ale od dnia punkcji codziennie rano przed wstaniem z łóżka mierzę sobie temp, cały czas utrzymywała sie 37,1- 37,2, wczoraj w 3dpt mialam 36,9, dziś w 4dpt 37,3. Tyle ze mierzę pod pachą a niektórzy mówią, że nie jest to az tak wiarodajne mierzac w tym miejscu.... Po transferze piersi nie bolały mnie az tak jak podczas stymulacji, a od pt znowu ich dotknąć nie mogę, mąż się nawet uśmiecha że troszkę się zmieniły, ale mi sie wydaje ze to pewnie przez te hormony. Kurcze jeszce 5 dni do testowania, tak się boję...

reklama
Kasik to super, znowu ruszysz z kopyta :). Tym razem będzie dobrze- zobaczysz. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Przesyłam fluidki :tak:.

Do góry