reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Danii tylko mi tu proszę głośno nie mówić, że "niestety ..." bo jeszcze zarodeczki usłyszą i się na mamusię obrażą. Na forum "Kto po in vitro" jest wiele ciąż z najsłabszych by się wydawało zarodków a czasami te najlepsze wcale się nie przyjmują więc nie ma reguły. Tu masz ściagę z Invicty, wg niej moje też do mercedesów nie należą ale i tak w nie wierzę:
http://www.invitro24.com/ocena-morfologii-zarodka-w-stadium-blastocysty/

witajcie:) zapisałam się na kolejną wizytę. Kasik - do Twojego doktorka:-D Szkoda tylko, że tak późno, bo dopiero na 16.30. Na poniedziałek 17.03. mam tylko nadzieję, że wtedy nie spóźni mi się @, bo zaklepałam też wizytę na 19.03, żeby nie stracić cyklu. Tylko, że 19.03 bym musiała jechać pociągiem, co mi się nie uśmiecha:(

Danii - nie przejmuj się 1 weryfikacją. Ja miałam dobrze zapowiadający się wynik i nastawiłam się, że będzie ciąża, a tu zonk:crazy:. 2 weryfikacja coś może pokazać, ale i tak 3 jest najważniejsza, także wszystko jeszcze przed Tobą.

Dziewczynki ,dzwoniła doktorka i na 11 pęcherzyków 11 dojrzałych ,5 poszło do mrożenia a 6 zaplodnili:) ciekawe ile sie zaplodni ...

Zaraz musze nadrobić lekturke ;) bo cos tu widzę ,ze wspomnialyscie o jakichś plastrach..

Danii nie martw sie na zapas moze jeszcze za wcześnie na bete ,wiec bez stresu ,maleństwo zamieszka pewnie na całe 9 miesięcy ;)

Anulla wracasz do walki i to mi sie podoba :) ja mam wrażenie ze stoję w miejscu i ze na wizycie marcowej okaże sie ze jeszcze postoju :/
lika świetny wynik, niech teraz ładnie cała 6 sie zaplodni ja innej opcji ńie widze !!!!!!! Wiesz ze musisz zapłacić za pozosyalą 5 , za ich mrożenie a wykorzystać możesz po programie rządowym ?

Mam pytanie do dziewczyn z Gamety Gdyni
Czy na transfer trzeba mieć koszulke nocną?
i ile po transferze się leży?

reklama
Genna wiem i myśle ze to dobra decyzja ,co prawda dodatkowy koszt ale i zabezpieczenie na przyszłość ...z tego co dr mi powiedziała to 900 zł ..

Do góry