reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dzięki Magda, już wszystko rozumiem :tak: Najlepsze jest to, że moja ciocia również ma konflikt a urodziła 5-cioro zdrowych dzieci w czasach, w których w sumie nie robiono nic w kierunku konfliktu ;-) Co do globulek to tak się wkurzyłam, że ta baba sprzedała mi niewłaściwe :wściekła/y: dobrze, że od razu do niej nie wróciłam ;-)

KasiaMakaronik - za jutrzejsze dobre wieści
a017.gif

KasiaMakaronik w końcu usiadłam do kompa bo z telefonu to mi nie idzie pisanie. Jak przeczytałam co powiedziała pani doktor to mi się włosy zjeżyły na całym ciele, już nie mogłam ćwiczyć, ciągle się myliłam, nie mogłam się skupić. Aż instruktor pytał czy wszystko ze mną w porządku :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że to jednak jakiś głupi błąd labo albo nie wiem co, cokolwiek. Tak bardzo bym chciała, żeby kolejna Twoja betka jednak urosła, życzę Ci tego z całego serducha i trzymam mocno kciuki. W razie czarnego scenariusza i tak jesteś w dobrej sytuacji bo masz aż 3 mrozaczki więc rodzeństwo czeka na zimowisku:tak::-)

Smerfeta i Heiza ja dzisiaj przez Wasze jutrzejsze bety chyba nie zasnę. Kurcze to miał być taki miły dzień ... :zawstydzona/y:

Kciuki za dzisiejsze bety ... żeby były wysoookieee :)

Marzec:

04.03.2014 Smerfeta wysoka beta + wizyta
04.03.2014 AniaM wysoka beta
04.03.2014 anuszka - estradiol+podglądanko

05.03.2014 ilka_a wysoka beta
05.03.2014 KasiaMakaronik ogromniasta beta :tak:
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Kobity :-) wczorajszy dzień rozpoczął się wspaniałymi wiadomościami od Ani ale później jakoś się powaliło :-(
Już byłam u wampira i czekam na wyniki i wizytę

Do góry