reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anuszka Waneska żeby wasze zarodeczki dobrze się zadomowiły u mamusiek:happy2:
Basia komóreczki pobrane teraz tylko czekać i też z Tobą będzie kropek:tak:
Zośka dobrze że chcesz przestać palić na pewno ma to wpływ na twoją dzidzie.Ja paliłam prawie 15 lat ciężko było rzucić ale w kwietniu będzie pełne 4 lata jak nie palę a byłam naprawdę nałogowym palaczem ,także życzę wytrwałości:tak:

sliczne to malenstwo!
a co do bolesci to w porownaniu do poprzedniego ivf jest cudownie, wtedy bylo sto razy gorzej. ale teraz mam tylko 9 komorek, wtedy bylo 18!

Ja w dniu punkcji rzucilam palenie, a palilam nalogowo i duzo, minimum paczkę dziennie, przez prawie 15 lat.
Waga niestety ruszyła w górę, ale tym będę sie martwiła w przyszłym roku.
Musze sie dziewczyny pochwalić, ze wczoraj widzieliśmy na usg prawie 7 mm naszego szczęścia z bijacym serduszkiem.
Cudowne uczucie, którego z całego serca każdej z Was życzę i przesyłam wam fluidki ciążowe.

Dziękuje Wam dziewczyny za dobre rady (silnie pracuje nad tym paleniem) mam nadzieje że jutro będę mogła już stwierdzić że porzuciłam to świństwo.
KasiaMakaronik ma rację liczy się jakość u mnie za pierwszym razem było coś ok.10 jajeczek 4 chyba się zapłodniły, dwa podali i nici z tego ani te w brzuszku nie przeżyły ani te co zostały. Teraz miała z 9 z czego tylko dwa się zapłodniły, jednego dostałam i na razie jest ze mną a tamtego już dawno nie ma.
Basia
nie ważne ile ważne żeby TEN jeden został z nami już na cale życie :-).
Staram się nie myśleć o tym małym przyroście (choć to ciężko). Tak podchodziłam przed betą normalnie żyłam, pamiętałam tylko o dacie badania może brak stresu też w czymś pomaga ?
No ale wiem łatwo mówić, ja nie wierzyłam i dlatego miałam luz....teraz to już nie tak łatwo bo widzę wyniki bety... Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie transfer, criotransfery i efektywne stymulacje oraz przyrosty bet !!!

reklama
Zzoska ku pokrzepieniu twojego serca i utwierdzeniu sie w tym, ze nie powinnas już palić zerknij na moja bete, tez miałam transfer w 2 dobie.

beta HCG 11dpt-17,76; 13dpt-24,43; 15dpt-48,88; 18dpt-282,78; 20dpt-765,76; 25dpt-6164

Wynik wczesnie zrobionej bety przy transferze w 2dobie może być niemiarodajny, tak odpisal mi embriolog na forum novum (możesz poszukać tej wypowiedzi)
Moim zdaniem powinnas powtorzyć bete i być dobrej myśli.
Trzymam kciuki!

Do góry