reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik dopiero doczytałam - super wieści przyniosłaś dzisiaj :tak: Bardzo się cieszę. Nie pisałam tego ale też bardzo się bałam że to pozamaciczna, ale całe szczęście jest to wykluczone. Trzymam kciuki za mocne serduszko :happy:

Cześć Dziewczyny!

KasiaMakaronik bardzo sie ciesze, ze dobre wieści sa od Ciebie. Trzymam dalej kciuki, aby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&

a ja dzisiaj odebralam od mojego gina zaświadczenie o ponad roku leczenia i jutro ide na wizyte kwalifikacyjną. Zobaczymy co mi powie doktor. Mam cała teczkę wyników badań od 2009 roku. Mam nadzieje, ze wystarczy. Trzymajcie kciuki jutro o 11.00. Troche sie martwię.

MARZEC:

18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ema51 wysoka beta
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
18.03.2014 basia-krk transfer...

19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
24.03.2014 Kotuska wizyt, podglądanko
26.03.2014 Tajger histeroskopia
26.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
26.03.2014 Anulla wizyta przed crio
26.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
27.03.2014 anuszka wysoka beta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik, super że maluszek jest we właściwym miejscu. Nie przestaje trzymać kciuków teraz musi być już tylko lepiej. Twój maluszek jest leniwy i uparty wierzę że zostanie z Tobą :tak: ;)

Ale dzisiaj się dzieje...
Ema, za ogromniastą bete :tak:
Basia, za maluszki żeby wgryzły się w mamusię ;)
Kasik, żeby genetyczka dała skierowanie na inne badania i żebyście szybko mogli zaczynać kolejną próbę tym razem owocną :)
ilka, żebyś szybko mogła wrócić po swojego eskimoska :tak:
Agaawa, za wizytę żebyście się od razu zakwalifikowali i mogli szybciutko zacząć :)

Miłego dnia kobietki ;)

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny, ale dziś się dużo dzieje.

KasiaMakaronik - super, że beta podrosła. Trzymam dalej kciuki, żeby kropek się rozwinął i wszystko poszło w dobrą stronę.

Trzymam też kciuki za wasze dzisiejsze wizyty. Ema - &&&& za betę, Basia - &&& za transfer:)

Byłam wczoraj na wizycie. No więc dostałam estrofem do przyjmowania znowu. Następną wizytę mam 26.03. Wtedy jak będzie wszystko ok, to poznam termin transferu, bo mam też zrobić estradiol i progesteron. Tylko nie wiem jakie powinny być prawidłowe wyniki, może któraś z Was pamięta jakie wyniki trzeba mieć przed crio?
Poza tym dowiedziałam się wreszcie jakie mam pozostałe zarodki. 4BB, 1BB, 1BB. Także wczoraj się podłamałam, że te dwa są takie słabiutkie:( Najgorsze jest, że zaczyna mi się odnawiać torbiel na jajniku i nie wiem co będzie. Do tego crio mnie dopuszczą, ale jakbym miała zacząć stymulację, to pewnie mnie nie dopuszczą. Martwię się tym, bo nie chciałabym znowu przechodzić operacji:((

reklama
Witam was dziewczynki długo się nie odzywalam ale cały czas was podczytuje :-D :-D
ANULLA-na pocieszenie mogę ci napisać,że ja transfer blastusia 1BB miałam w listopadzie i też myślałam,że się nie uda a jednak się udało bo jestem w 20 tyg ciąży :-D W sierpniu miałam podanego lepszej klasy blastusia i się nie udało a ten słabszy wygrał.Także niczym się nie martw bo każda kruszynka ma szansę :-D

Do góry