reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Agusia superasnie:) będę mocno 3mala kciuki jutro o 11 , gizas i lawendowy czekamy na wieści:) a ja sie odmeldowuje na weekend , jedziemy do teściów na działkę, jeszcze troszkę ładnej pogody złapać:)
zajrze jeszcze tylko by sprawdzic jak dziewczyny :)
buziaki kochane dziewczęta :)

ja też juz ledwo zipię :(
brzuch boli masakrycznie.wywalony mam jak w 4 miesiacu.

Agusia..ja mam nudnosci od 4dnia stymulki..zawsze tak mam...poprzednio zdarzyło mi się nawet wymiotować..teraz jeszcze nie ale juz na granicy parę razy byłam.
a dziś po gonalu 150 i menopurze 75 juz dosłownie nie mam siły.nudnosci...silne bóle jajników...wzdecia jak byk....obrzęki jak dwa byki.migrena...
i idę na nockę do pracy i dniówkę-czyli wracam jutro o 20 :baffled:

ale to nic..jeszcze jutro i pojutrze...

Gizas-ja leki biorę rano bo tak mi kazali... :*

I nie ma nic. Była nadzieja. Wierzyłam do końca.
Ale życie miało inny plan. Moja nadzieja umarła ostatnia...
Dzisiaj o 8 rano odeszła Babcia mojego męża... Odeszła do lepszego świata...

Wiadomość dotarła do nam, kiedy byliśmy w gabinecie u dr K.
Dr ustalił termin punkcji na poniedziałek, na 8:00.Mam mętlik w głowie... I nie wiem, co robić...
Cały czas bije się z myślami... Powinnam być teraz w Wawie, a nie w 3mieście czekając na...

Lawendowy strasznie mi przykro;( ale podobnO jest tak ze jak ktoś z bliskich umiera to robi miejsce dla nowego członka rodziny!!!!!!! Mam nadziej ze to dla waszego bejbisia będzie miejsce!!!! A ile masz pecholi i jakiej wielkości?

reklama
Genna, Smerfeta, dziękuję Wam Kochane za pocieszenie.

Genna
, pęchole w licznie 17. Jeszcze dzisiaj mam ostatni zastrzyk z Menopuru, a w sobotę zastrzyk z Pegnylu.
A potem nerwy w poniedziałek, ile pobiorą, czy pobiorą. I niepewność do środy, bo jeśli pobiorą, to ile się zapłodni i czy będą się dzieliły.

Agusiapela, kciukaski za Twój jutrzejszy Big Day :tak:

Do góry