Malwisia
Fanka BB :)
Agusiapela i pewnie w Twojej klinice było by najlepiej bo oni robią IMSI w programie a z naszymi patologicznymi plemnikami to byłoby już pewniejsze. No ale niestety tam to mamy już zdecydowanie za daleko 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Już się nie mogę doczekać wtorku i twojej betki 

naciągnęła mnie na sporą kasę i 4 lata temu powiedziałam STOP. Od tamtej pory chodzę do niej tylko na cytologię i przegląd "podwozia" dwa razy do roku. Trafiliśmy z m do Invimedu we Wrocławiu do dr G. Okazało się, że maż ma kiepskie nasienie. Potem na własną rękę zrobiliśmy kariotypy i wyszła u emka translokacja robertsonowska. Pojechaliśmy do Wawy do Invicty, ale wiałam od nich szybko - pacjenci traktowani jak towar + namawianie mnie na dawstwo komórek przy pierwszej wizycie. Jakby dr zapomniał po co tam przyjechaliśmy.
antybiotyki i załamka. Po ponad tygodniu miałam się zjawic w trybie natychmiastowym - w skrócie - pomylili moje wyniki z inna pacjentką o tym samym nazwisku
i teraz muszę odczekać jeszcze 5 tygodni do kolejnego badania (nie wiem co zrobili z moim wynikiem, może go nawet nie mieli). Stąd, zamiast teraz we wrześniu iść już na kwalifikację, musiałam przełożyć wszystko na październik

jak leże z wyprostowanymi nogami to od razu jest takie ciągniecieci i podkurczam nogi. I od wczoraj mi zimno
M leżał przed tv w majtach a ja ubrana i pod kocem, dziś tez jest ładna pogoda u nas a ja jeansy, top sweterek i jeszcze bym się kocem przykryła. Raczej nie jest to przeziębienie bo nic innego nie mam. Do Twojej bety 3 a do mojej 4 dni
już wizualizuję tańce połamańce ze szczęścia
oby teraz było z górki
przeanalizuj swoją sytuację, weź wszytski plusy i minusy zmiany kliniki, bo ta na prawdę zapowiada się nie ciekawie, a Ty jak będziesz miała takie nastawienie do nich tez ci nie pomoże to.