reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczyny koleżance po ivf wyszła beta 78 a teraz po 2 dniach 127, wzrost o 61% mysliscie ze jest ok? bo piszą że powinna o 66% wzrosnąć, no ale 61% to chyba tez dobrze co? Ona strasznie sie martwi , ja juz też

reklama
MALWISIA-kochana super,że się odważyłaś jak to mówią pierwsze koty za płoty:-) Ja już od samego początku pisałam,że wizyta kwalifikacyjna jest bezpłatna i jestem tego pewna na 100%.Wizyty przed kwalifikacyjne są płatne.A co ci odpowiedzieli w sprawie tych badań pytałaś może?Nie daj się kochana i walcz o swoje:-):-)A na dodatek okłamali cię w sprawie maila,że napisali do MZ a jednak chcą naciągnąć na kasę jak mogą

Dziewczynki pomóżcie jestem umówiona z lekarzem na 04.09 gdyż musi upłynąć 1,5 tyg od @ po nieudanym ivf a chciałam się dowiedzieć na temat scratchingu czy mogłabym zrobić.Jak myślicie umówić się wcześniej czy ten 04.09 w zupełności wystarczy?W którym dniu cyklu wykonuje się ten zabieg?

Malwisia klinika Ci nie powie jaki ma odsetek uzyskanych ciąż, czasem na stronach internetowych klinik jest jakaś statystka ale czy realna:baffled: statystycznie ivf daje 30-40 % szans na ciąże, więc któreś z 3 prób rządówki powinna się udać-ale niestety pewności nie ma się:zawstydzona/y:jest to przykre ale prawdziwe. Bardzo rzadko tez się udaję pierwsze ivf-choć są dziewczyny z wątka ivf ktorym się udało:blink:Ja iwem że większość klinik jak nie wszytskie podchodzą do pacjenta schematowo i widzą w nas tylko gruby portfel, ale zawsze można wybrac mnijesze zło. To jest moja 3 klinika ale wierz mi że żadna z nich nie jest godna polecenia, ale z najgorszej ucikłam szybko:baffled:

Malwisia, ja czytałam swego czasu o klinikach Trójmiejskich to wiem że dziewczyny nie polecały Invicty, ale o Invimedzie i Gamecie dobrze się wypowiadały, więc ja wybrałam Gametę w Gdyni, byłam zadowolona, z tymże jak pamiętasz ja tam byłam tylko raz... W Poznaniu tez jest Invimed, myślę że że ogólnie Invimed ma dobre opinie
Może zadzwoń jeszcze raz do tej kobietki i dopytaj jakie musisz podjąć kroki żeby zmienić klinikę, moze nie musisz od razu podawać do której się przenosisz

reklama
GIZAS-Kochana mam do ciebie ogromną prośbę czy mogłabyś(jeżeli masz taką wiedzę)polecić mi jakiegoś dobrego lekarza z twojej kliniki?Pytam gdyż chcę się tam wybrać na scratching a nie chcę źle trafić :tak:

Do góry