kasik36
Fanka BB :)
Genna super, że się w końcu odezwałaś :-) Trzymam już kciukasy za sobotnią betę
Co do przygotowań do wyjazdu to na razie brak czasu, wczoraj i dzisiaj pół dnia spędziłam w szpitalu z mamą bo 2 tygodnie temu niefortunnie złamała rękę, włożyli jej w gips i po 2 tygodniach okazało się, że się przemieściło i musieli składać od nowa. Już przywiozłam ją do domu. W sobotę jeszcze idziemy na chrzciny więc chyba w piątek będę się pakowała. Nie lubię tego tygodnia przed wyjazdem bo wszystko trzeba dopiąć na ostatni guzik, zapisać, przekazać instrukcje a i tak zawsze o czymś zapomnę.
Gizas mam nadzieję, że zaczniemy w podobnym czasie bo ja też koniec października/początek listopada
:-)
Co do przygotowań do wyjazdu to na razie brak czasu, wczoraj i dzisiaj pół dnia spędziłam w szpitalu z mamą bo 2 tygodnie temu niefortunnie złamała rękę, włożyli jej w gips i po 2 tygodniach okazało się, że się przemieściło i musieli składać od nowa. Już przywiozłam ją do domu. W sobotę jeszcze idziemy na chrzciny więc chyba w piątek będę się pakowała. Nie lubię tego tygodnia przed wyjazdem bo wszystko trzeba dopiąć na ostatni guzik, zapisać, przekazać instrukcje a i tak zawsze o czymś zapomnę.Gizas mam nadzieję, że zaczniemy w podobnym czasie bo ja też koniec października/początek listopada
:-)
i od razu przypisał mi Estradiol 2mg 2x dziennie i kwas fol.5mg 1x. Teraz czekam na @ i miedzy 3a10 d.c. do kliniki na przypisanie Stym. i zaczynamy!:-) nie możemy wyjśc z podziwu,że to wszystko tak szybko się dzieje! Psychicznie przygotowaliśmy się na przyszły rok, bo po przeczytaniu tylu opinii moznabyło się tylko spodziewać rozpoczęcia naszej rządówki w przyszłym roku bo kolejki, bo lista zamknieta na ten rok itd.itd.a tu proszę:-)