Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dopiero zaczęłam protokół wiec ciężko mi ocenić. Na razie profesor pasuje mi, panie w recepcji tez miłe ( profesor ma swoją rejestracje). Jakos tak czuje się póki co bezpiecznie, mam wrażenie ze mój lekarz wie co robi. Jaki będzie efekt to zobaczymy. W Gamecie podobno robi się coraz mniej pacjentek. W sumie to nie wiem czy podjęłam dobrą decyzje, ale na raze nie żałuje.Kotuska widzę że Ty zmieniłaś klinikę , jesteś zadowolona z Invicty ?
Cześć dziewczyny :-)
Witam wszystkie nowe koleżanki
KasiaMakaronik Twoja beta faktycznie bardzo dziwnie i 'nie-książkowo' przyrastała ale różnica pomiędzy dwoma ostatnimi jest wg. mojej wiedzy idealna więc trzymam kciuki - mam nadzieję że to faktycznie jak go wszyscy już nazywamy meeega leniuszek :-)
ewelina.br tak jak Kasik pisała - ja też jestem zdania że przy 5-dniowym zarodku w 7dpt zazwyczaj beta jest wyższa. Mi też zdarzało się robić w tym dniu i oczywiście zawsze i tak powtarzałam w 10dpt bo tylko to będzie na 100% pewny wynik i na podstawie zrobionego wcześniej nie można w żadnym wypadku podejmować decyzji - słyszałam na forum że zdarzały sie przypadki zerowej/bardzo niskiej bety w 7dpt i ciąża potwierdzona betą w 10dpt czego Tobie również życzę
Dopisuję się do tabelki - huraaaa
MARZEC:
07.03.2014 anuszka: drugie podglądanko
08.03.2014 ema51 criotransfer - będzie piękny prezencik na dzień kobiet
10.03.2014 genna: wizyta w klinice ,czy to już?
10.03.2014 AniaM81 wizyta usg
10.03.2014 KasiaMakaronik wizyta - USG leniuszka
17.03.2014 Anulla28 wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
17.03.2014 godz. 19:00 Mada wizyta kwalifikacyjna
18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio