Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na następnej wizycie spytałam ginekologa ( tego samego do którego chodzi Madzia76- Madzia na wszystkich wątkach się spotykamy
A jak Ty się czujesz kochana?

otóż miałyście rację że szykują moje zastępstwo w razie mojej ciąży ,powiedziała mi także że mam dużo obowiązków i przyda mi się po prostu pomoc
. Wczoraj znalazłam podanie brudnopis mojej vice szefowej właśnie z uzasadnieniem zatrudnienia drugiej osoby, było tam napisane że przez moje notoryczne zwolnienia lekarskie mają zaległości, to mnie tak oburzyło bo żadnych zaległości nie ma a dyrektor widząc takie podanie na pewno by mnie zwolnił. Moja szefowa zapewniła mnie że w takiej postaci nie zostało ono przekazane dyrekcji, i przyznała mi racje że vice naciągnęła trochę fakty bo nie wiedziała jak uzasadnić podania. Oby to była prawda, mąż mi powiedział że nie mam się przejmować i jak chcę mam nawet rzucić tą pracę, ale przecież to nie jest rozwiązanie sytuacji. W każdym razie nie mogę dać się zestresować bo przecież maj zbliża się wielkimi krokami :-), a co ma być to będzie, dzisiaj mam trochę bardziej pozytywne nastawienie do tego wszystkiego.