reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
MAJ:

15.05.2014 ema wizyta w klinice i USG prenatalne
15.05.2014 GizaS wizyta
15.05.2014 Mimozama podglądanko

16.05.2014 Bibi III weryfikacja
17.05.2014 Agaawa transfer
18.05.2014 Ewelina.br transfer
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
19.05.2014 Anuszka crio transfer
20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego

CZERWIEC :

13.06.2014 Hania wizyta

Ostatnia edycja:
dziewczyny powodzenia na waszych dzisiejszych wizytach:)
anuszka, bez problemu miałam zwolnienie po crio, bo to przecież jest to samo jak po transferze świeżych zarodków. Max na 2 tyg dają, ale ja brałam na mniej. Teraz to w ogóle wezmę chyba na 3-4 dni, bo potem szybciej czas zleci do bety.

Ehhh ale pech...
Komputer mi padł w pracy ... no przecież bez komputera nie mam co robić :(
Pozostaje czekać na informatyka i improwizować ;)
Aha oddałam rano krew jeszcze raz na weryfikację bety wynik koło południa...

Cześć Dziewczyny!

za wszystkie wizyty trzymam gorace kciuki!

A ja ja w końcu zdobyłam badania z soboty ( ostatni dzien stymulacji) :
estradiol - 3051 pg/ ml
Progesteron 0,62 ng/ ml

zgodnie z nasza ostatnia rozmowa na temat progesteronu, to chyba był on ok, aby zrobić transfer. Tylko niepokoi mnie wartość estradiolu, bo jest niska. Zakładając, ze pobrał ok. 13 pecherzykow, z czego było 9 komórek, to czy myślicie, ze estradiol był dobry? Bo jak liczę po 200 jednostek na komórkę, to nie wychodzi tak najgorzej. Poprawcie mnie prosze, jesli coś złe myśle.

Dzisiaj sie dowiem jak tam moje dzieciaczki sie chowają. :laugh2:

Magda_7891 śliczna beta :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie wiem czy to możliwe ale teraz siedziałam przed kompem i poczułam takie delikatne gilanie/smeranie z lewej strony pępka ale to było przez chwile ..
chyba to pierwsze ruchy??? ale szybko
Wywalcie Mnie jak nie chcecie takich informacji

Ostatnia edycja:
Dzięki Aniu ;)
A tak przy okazji czy za wizytę pęcherzykową i serduszkową płaciłaś czy któraś była bezpłatna? Wiem że była mowa o tym ale jakoś nie pamiętam...

reklama
Dzięki Aniu ;)
A tak przy okazji czy za wizytę pęcherzykową i serduszkową płaciłaś czy któraś była bezpłatna? Wiem że była mowa o tym ale jakoś nie pamiętam...
za pęcherzykowa nie płaciłam ( pierwsza wizyta po transferze jest jeszcze refundowana ale musisz to powiedzieć w rejestracji), a za serduszkowa płaciłam

Do góry