reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kotuska, jak tylko będę miała zdjęcie to się pochwalę ;)
Oj sen piękny Genna życzę z całego serducha ;)

Na razie mogę się pochwalić że u mnie w mieście Gessler robi rewolucję i akurat jak szłam z koleżanką mieli promocję i skosztowałyśmy pizzy i będziemy w telewizji całkiem niechcący ;)

reklama
Magda koniecznie daj znać jak będzie emisja.... taką gwiazdę trzeba obejrzeć !
Jak by któraś jechała na półwysep to polecam restauracje "Beka" Ona jest po rewolucji Gesslerowej. I powiem Wam że byłam i wyszłam oczarowana jedzeniem. Naprawdę super.Zupa chrzanowa ze śmietaną po prostu rewelacja. Restauracja znajduję się na gł. drodze na półwysep w Pucku.

hej dziewczynki
ja już po usg prenatalnym i obraz usg całkowicie w porządku, zagrożenie chorobami mniejsze niż to wyliczane z ivf i wieku i to dużo:) bobo spało niestety i nie chciało się całe zaprezentować, ale ładnie pokazało kość nosową, dało przezierność zmierzyć i ogólnie było widać żołądek, obie półkule mózgu i serducho bijące 160 x na minutę:)
jeszcze będą wyniki z krwi, i konsultacja z genetykiem 5 czerwca...
ok padam, dodam jutro jakąś foteczkę:)
pozdrawiam

i gratuluję zarodeczków i bety i mam nadzieję że mimo pomyłki jajeczka ładnie podrosną do soboty:)

Mimozama przyznanie sie do błędu przez lekarza to juz sukces bi ale kasa na leki poszła:/ a dużo wydałas?
Kotuska ojjjj super sen mam
Nadzieje ze sie spełni , bo dzisiaj mam kiepski dzien a właściwie wieczór , @ nie przychodzi a mydli w głowie pełno co do tego czy sie uda , odpowiedz jedna tak lub nie ni ale co wtedy jak tak to będę płakała ze szczęścia. A jak nie to będę ryczeć i pytać dlaczego no ale z nami to tak juz jest :)
Magda ty Masz jednak Parcie na szkło :) a betka piękna :)

genna jakieś 1800 zł około na leki + usg 100zł+ 350zł scratching endometrium z wiztą, + wszystkie dojazdy wyżywienie...hmm trochę poszło kasy... cóż będę mieć dwa miesiące na do zbieranie. Jakoś damy radę.

MAJ:

16.05.2014 Bibi III weryfikacja
17.05.2014 Agaawa transfer
18.05.2014 Ewelina.br transfer
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
19.05.2014 Anuszka crio transfer
20.05.2014 AniaM spotkanie z maluszkami (może będzie wiadomo kto tam jest)
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego

CZERWIEC :

13.06.2014 Hania wizyta

reklama
Do góry