reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW powodzenia:-)

Ja też po transferze, mamy blastusia CC, jakoś chyba średniej jakości zarodek, ale pani dr kazała się nie martwić bo ostatnio z takiej blastki wyszła ciąża bliźniacza:-D mam L4 do 9.03 a bete mam zrobić 7.03:-) będę teraz umierać ze strachu, ale taki chyba los jest każdej kobiety:-p powodzenia:tak:

reklama
KATE23 - będzie dobrze, trzymam kciuki również za Twojego Kropka. Kiedy testujesz, to dopisze do kalendarza?

niebajka - co będę oszukiwać. Stres jest :) w dodatku dzisiaj złożyłam wymówienie w pracy, atmosfera nerwowa, niemiły koniec.
No, ale zaraz idę spać, o 5 pobudka i jazda do Rzgowa :) Będę się odzywać po powrocie do domu. Trzymajcie kciuki i oczywiście jestem też myślami z innymi dziewczynami, które jutro mają swoje wizyty:-)

Ojej, to faktycznie same nerwy:/ ja tez planuje wypowiedzenie, ale dopiero w ciazy.
Bede czekac jutro na relacje:)
Kciuki dziewczynyyy!!
Ja aktualnie przerwa miedzy antykami, mecze sie z @:(
Dziewczyny a co jesli termin punkcji/transferu wypada w swieto?

Mam testować 6.03, wcześniej też raczej nie dam rady, cienki Bolek ze mnie ;-)

Kate również 3mam kciuki za twoje maleństwo :-) będziemy prawie razem testowac ;-)

Kciuki za jutrzejsze bohaterki :-)

Niebajka jeśli tak wypadnie to Lekarz otwiera Klinike i normalnie powinny odbyć się planowane zabiegi ;-) przynajmniej tak jest u mnie w Klinice!...ja 1 transfer miałam w niedziele, bo punkcja wypadała we wtorek, a ostatnie podglądanko przed crio było w sobotę :-)

Za wszystkie zaciskam kciuki w dniu jutrzejszym :-)
A za wysokie betki 5,6 i 7 marca jeszcze mocniejsze trzymam :happy:

reklama
Hej dziewczyny!
DW87, KATE23 - trzymam kciuki za wysoką betę!

Dzisiejsze dziewczyny - jak Wasze wizyty, zabiegi??? Prosimy o relacje !!

Do góry