reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za dużo jajek w kurniku Karusi !!:-D

Kalendarz

LUTY

26 - Karusia28 - podglądanie kurnika

27 - Olusia7982 - podglądanie maluszków
27 - mada:) - I wysoka beta!

MARZEC

05 - Hess - początek stymulacji
05 - Madziula_87 - I wysoka beta!
06 - DW87 - I wysoka beta!
07 - KATE23 - I wysoka beta!
16 - EwciaK30 - kolejne podglądanie maluszka
19 - niebajka - wizyta przed stymulacją
21 lub 28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Ależ w marcu będzie się działo!!

reklama
Nareszcie w domu!

Trochę mnie przetrzymali - w sali wybudzeniowej byłam świadoma dopiero o 12, a o 10.15 leżałam na krześle i dawali mi znieczulenie. Zabrali 25 jajeczek i zrobią mocną selekcję. W sobotę dowiem się na jakim jest etapie, w poniedziałek / wtorek będą mrozić to co się uchowało. Pod koniec marca mam się pojawić na wizycie i po tygodniu od wizyty prawdopodobny transfer:-)
Mam zwolnienie do końca tygodnia, jest mi trochę słabo, kręci się w głowie, ale jestem szczęśliwa. Mam nadzieje, że ten stan długo się utrzyma!

Dziewczyny - jak pozostałe wizyty?

Dzięki dziewczyny :)

dokładnie - niech teraz jajeczka i plemniczki szaleją i dadzą powody do radości:-)

Cześć dziewczyny, dostałam dzisiaj kolejna receptę na gonapeptyl, menopauzy i poręczny jestem przerażona ze musze zobić 3 zastrzyki dziennie ale przecież liczą się efektu :-) następna wizyta na 4 marca. Bardzo proszę doświadczone dziewczyny o info kiedy mogę się spodziewać punkcie i ile wizyt jeszcze może być przed punkcja bo mój lekarz jest strasznie malomowny, ciężko jakieś dodatkowe informacje wyciągnąć...

reklama
osa87 - różnie bywa z tymi wizytami, zależy jak reagują na stymulację. Na ogół są to 2-3 podglądania i po 2 dniach od ostatniego punkcja. Zależy jak będą rosły Ci jajka ;). A jakie masz zastrzyki? Gonapeptyl i co?

Do góry