Cześć dziewczyny jestem w 17 tygodniu ciąży. Startowałam z waga 53 kg wzrost 163. Teraz 57. Byłam osoba raczej szczupła ale na brzuchu miałam trochę tłuszczyku . Widzę ze brzuch rośnie i super. Ale zastanawia mnie jego kształt… nie mam okrągłego ciążowego brzuszka tylko na jego środku mam dziwne załamanie… czy tez tak któraś z was miała ? Wyglada to niestety brzydko… nie wiem czy przez tłuszcz mam takie dwie fałdki ? Jak usiądę to wyglada jakbym miała gruby brzuch z dwoma fałdami… Poprostu ciekawa jestem czy jest za wcześnie i jeszcze bede miała ładny okrągły brzuch
reklama
Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Macica jest na razie poniżej pępka, wraz z kolejnymi tygodniami będzie się podnosić i wtedy brzuch będzie już gładką piłeczką
Owulacja
Taaa... Opadnie w kierunku "Bożeny"A po porodzie wróci do dzisiejszego kształtu
crainte
Choć jest duża szansa na to, że pierwsze trzy miesiące nie będzie czasu na niego spojrzećTaaa... Opadnie w kierunku "Bożeny"
G
gość2.14
Gość
Cześć dziewczyny jestem w 17 tygodniu ciąży. Startowałam z waga 53 kg wzrost 163. Teraz 57. Byłam osoba raczej szczupła ale na brzuchu miałam trochę tłuszczyku . Widzę ze brzuch rośnie i super. Ale zastanawia mnie jego kształt… nie mam okrągłego ciążowego brzuszka tylko na jego środku mam dziwne załamanie… czy tez tak któraś z was miała ? Wyglada to niestety brzydko… nie wiem czy przez tłuszcz mam takie dwie fałdki ? Jak usiądę to wyglada jakbym miała gruby brzuch z dwoma fałdami… Poprostu ciekawa jestem czy jest za wcześnie i jeszcze bede miała ładny okrągły brzuch
Im bliżej rozwiązania tym bardziej brzuch okazały. Ja dopiero miałam w 7 miesiącu taką piłeczkę, a później już tylko coraz niżej.
reklama
crainte
W ogóle myślę, że w ciąży trzeba się przyzwyczaić do myśli, ze wiele zmian nas nie będzie zadowalało. Po ciąży tym bardziej Taki brzuch jest ok pod względem prawidłowości rozwoju ciąży.
Potem dojdą spuchnięte łydki i oby tylko łydki, drugi podbródek, wielkie piersi, rozstępy, celulit i moje ulubione... wielka stopa
Potem dojdą spuchnięte łydki i oby tylko łydki, drugi podbródek, wielkie piersi, rozstępy, celulit i moje ulubione... wielka stopa
reklama
Podziel się: