reklama

** Zamknięty **

reklama
Czyli poki co dostepu nie ma:
- mamatek
- kainkas
- nastka-83
- malpawzoo
- josek
- nifla
- juszka1988
- kasiak-l

czakamy na reszte...

Ostatnia edycja:
Aneta specjalnie sciagnelam se apke zeby sprawdzic jak wejsc na te zamkniete bo ja na iphonie wchodze przez safari no i jak wywietlaja sie wszystkie kategorie to tak na dole jest zwiazki rodzinne , potem album rodzinny, i na gorze wyswietla sie mamusie marzec 2014 prywatnie po wejsviu tam masz wszystkie zamkniete tematy zrobilam ci zdj :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 122
  • image.jpg
    image.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 104
  • image.jpg
    image.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 109
  • image.jpg
    image.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 119
Dodałam na BB zamkniętym tematy.. dziewczyny, które mają już teraz dostęp sprawdźcie czy jest ok czy czegoś nie brakuje albo , może jest czegoś za dużo? Po urodzeniu dzieci trzeba będzie pewnie dodać nowe tematy typu: karmienie, pielęgnacja, szczepienia i wizyty, może coś o diecie i o ćwiczeniach Natomiast moja ciążowa głupota i tępota nie ogrania co zrobić np. z przepisami, które dodawałyśmy na głównym i innymi fajnymi rzeczami, które dobrze żeby się znalazły też na zamkniętym bo pewnie za niedługo już na zawsze ogólny opustoszeje..

Zaproponowałam jeszcze żeby dodać moderatora w postaci Ewy jak się zgodzi :) mogłabym jej potem w razie czego pomóc

reklama
Aneta ale znalazlas? Fajna ta apka ja jej nie instalowalam bo na androida byla beznadziejna jak wczesniej mialam inny tel wiec myslalam ze ta w appstore podobna a ta jest fajniejsza :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry