Kamila1996
Fanka BB :)
W piątek będę mieć pierwsze USG, muszę cierpliwie czekaćSpokojnie, znam ten strach, bo ja również jestem w pierwszejJeszcze zatęsknisz za spokojem ze strony cycków
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W piątek będę mieć pierwsze USG, muszę cierpliwie czekaćSpokojnie, znam ten strach, bo ja również jestem w pierwszejJeszcze zatęsknisz za spokojem ze strony cycków
![]()
Nie dziękujęTo ładnie trzymam kciuki![]()
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządkuMi w 8 tygodniu ciąży przeszły wszystkie dolegliwości ciążowe takie jak mdłości czy ból piersi,zaczęłam się czuć jakbym w ogóle w ciąży nie była,byłam wręcz przekonana ze utraciłam ciąże, a tu proszędziś jestem w 21 tygodniu jej trwania także głowa do góry
![]()
Ja też jak mnie piersi przestawały boleć to dostawałam ataku paniki, że to się napewno źle skończy. Nic takiego się nie stało, dziś jesteśmy 29+1 jużCześć dziewczyny
Zaczęłam właśnie 5tc ciąży, piersi do wczoraj były mega nabrzmiałe, bolały, najgorzej po zdjęciu stanika.
Dzisiaj rano zorientowałam się, że ten ból ustał, stał się mniejszy niż do tej pory.
Wizyta u ginekologa dopiero w piątek.
Czy powinnam się obawiać?
To moja pierwsza ciąża i mega się boję, czy to normalne że piersi mogą przestać boleć tak z dnia na dzień?
To super, gratulacjeJa też jak mnie piersi przestawały boleć to dostawałam ataku paniki, że to się napewno źle skończy. Nic takiego się nie stało, dziś jesteśmy 29+1 już![]()
OczywiścieTo super, gratulacje
Jeżeli nie mam żadnych plamień, krwawień, to raczej jest w porządku?
Dziękuję za słowa otuchyOczywiścieja też nie miałam żadnych plamień, ani wymiotów, jedynie różna tkliwość piersi + mdłości
będzie dobrze, trzymam kciuki!
![]()
ja połowę ciąży nie czułam jej objawówMi w 8 tygodniu ciąży przeszły wszystkie dolegliwości ciążowe takie jak mdłości czy ból piersi,zaczęłam się czuć jakbym w ogóle w ciąży nie była,byłam wręcz przekonana ze utraciłam ciąże, a tu proszędziś jestem w 21 tygodniu jej trwania także głowa do góry
![]()