szalonemarzenia1i5
Zaciekawiona BB
Super, gratulacjeDzisiaj byłam u lekarza 9 tc wszystko w porządku serduszko też pięknie bije.
Teraz nic tylko się cieszyć że mdłości już nie męczą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, gratulacjeDzisiaj byłam u lekarza 9 tc wszystko w porządku serduszko też pięknie bije.
Cześć. Jak z Twoja ciąża? Ja mam podobnie. Około 8 tydzień i objawy ustały. Niestety rok temu miałam tak samo i straciłam ciąże. Boje się ze teraz będzie tak samo. Wizyta u ginekologa za 2 dni wiec wszystko się okaże.Jestem w 8tc i od 6 TC miałam mdłości odrzuciło mnie od kawy. Teraz w 8tc zero mdłości, kawa już mi też smakuje zero objawów które miałam dotychczas jedynie piersi dalej bolą przy dotyku. Martwię się czy coś może być nie tak . Miała któraś z was podobnie ?
U mnie aktualnie 16tc z ciążą wszystko w porządkuCześć. Jak z Twoja ciąża? Ja mam podobnie. Około 8 tydzień i objawy ustały. Niestety rok temu miałam tak samo i straciłam ciąże. Boje się ze teraz będzie tak samo. Wizyta u ginekologa za 2 dni wiec wszystko się okaże.
Cieszę się bardzo ze wszystko się dobrze układa. U mnie identyczny scenariusz , 8 tydzień, od wczoraj objawy jakby ustały, cała noc spac nie mogłam bo w zeszłym roku po ustąpieniu objawów ciąża obumarła. Za 2 dni wizyta u gini. Takie przypadki dają mi nadzieje ze może być dobrzeDzisiaj byłam u lekarza 9 tc wszystko w porządku serduszko też pięknie bije.
dzięki , widzę ze dużo dziewczyn tak ma wiec podniosło mnie to trochę na duchuU mnie aktualnie 16tc z ciążą wszystko w porządku
Objawy ustały właśnie w 8tc i już więcej się nie pojawiły na początku też byłam wystraszona bo w pierwszej ciąży pierwsze miesiące były straszne. Nie przejmuj się zobaczysz będzie dobrze każda ciąża jest inna dobrze że masz lekarza za dwa dni to się okaże co i jak. Nie przejmuj się na zapas
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i daj znać jak będziesz wiedziała![]()
Hej, wczoraj miałam wizytę u lekarza, z ciąża wszystko Ok, 9 tydzień także niepotrzebnie panikowała ale serio ciąża po wcześniejszej stracie jest mega ciężkaU mnie aktualnie 16tc z ciążą wszystko w porządku
Objawy ustały właśnie w 8tc i już więcej się nie pojawiły na początku też byłam wystraszona bo w pierwszej ciąży pierwsze miesiące były straszne. Nie przejmuj się zobaczysz będzie dobrze każda ciąża jest inna dobrze że masz lekarza za dwa dni to się okaże co i jak. Nie przejmuj się na zapas
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i daj znać jak będziesz wiedziała![]()
To superHej, wczoraj miałam wizytę u lekarza, z ciąża wszystko Ok, 9 tydzień także niepotrzebnie panikowała ale serio ciąża po wcześniejszej stracie jest mega ciężkaa objawy zniknęły na 1,5 dnia po czym wróciły ze zdwojoną siłą
![]()