Witam Dziewczyny przed chwilą wróciłam od lekarza bo córka straszna ma chrype i do tego zapalenie krtani o 17,30 zaczeła strasznie kaszleć tak jaby sie dusiła i do tego wymioty.
pojechalismy szybko do lekarza dał zastrzyk dex.... cos nie wiem co tam pisze
czy znacie ten zastrzyk ??
no i przepisała jej jeszcze biseptol bronchiku syrop. osłone na zołądek. i mam do was pytanie czy juz sie nie powtórzy sytuacja z duszeniem ???????????????
pojechalismy szybko do lekarza dał zastrzyk dex.... cos nie wiem co tam pisze
czy znacie ten zastrzyk ??
no i przepisała jej jeszcze biseptol bronchiku syrop. osłone na zołądek. i mam do was pytanie czy juz sie nie powtórzy sytuacja z duszeniem ???????????????
Moja corka jakies trzy tyg temu tez miala ostre zapalenie krtani.U niej zaczelo sie o 2 w nocy,rowniez mi sie dusila i miala 40 st goraczki ,ktorej za nic i niczym nie moglam zbic.Jak poszlam z nia do lekarza to rowniez dostala zastrzyk w tylek dexaven.
A wiec spoko ten zastrzyk dziala juz po pol godz.Oprocz tego moja mala dostala antybiotyki i na drugi dzien bylo juz o niebo lepiej a jej stan byl naprawde powazny.
Do tego goraczka 40 stopni ktorej przez 12 godz nie szlo niczym zbic-masakra.Po tym zastrzyku wszystko puscilo i tak jak zbilam jej goraczke tak juz do konca choroby jej nie miala.Z tym ze moja lekarka wiedzac ze moim dzieciom sie ciezko zbija goraczke kazala mi dawac wszystko po kolei na zmiane łacznie z czopkami pyralgina nawet co godz dopoki ta goraczka nie zejdzie