Była na tym mleku na początku i było to samoJa zmieniłam mleko na kozie o nazwie Capri Care. U nas była to nietolerancja białka mleka krowiego. Moze u Was jest to samo? Warto sprawdzić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Była na tym mleku na początku i było to samoJa zmieniłam mleko na kozie o nazwie Capri Care. U nas była to nietolerancja białka mleka krowiego. Moze u Was jest to samo? Warto sprawdzić
To spróbuję jeszcze zrobić. Dziękuję wszystkim za rady, jesteście superSpróbuj włączyć do diety oleje. Bardzo dobrze robią na zatwardzenia. Nie pamietam, czy jest jakiś tran dla takiego maluszka, ale można dawać np. Oliwę z oliwek do mleka.
Ja kupuje zawsze mały soczek z rurka z Tymbarka 100% jabłko i daje małej dosłownie kilka łyczkow.Dałam jej wczoraj troszkę herbatki koperkowej z sokiem jabłkowym i na razie podziałało![]()
Wg mnie to olej powinno się dodawać do jedzenia przy rozszerzaniu diety. Do mleka ja bym nie dawałaTo spróbuję jeszcze zrobić. Dziękuję wszystkim za rady, jesteście super![]()
Tak będę robićWg mnie to olej powinno się dodawać do jedzenia przy rozszerzaniu diety. Do mleka ja bym nie dawała