reklama

Zapłodnienie - pierwsze objawy

Ca.lina094

Aktywna w BB
Hej dziewczyny, naczytałam się kilka podobnych wątków ale uznałam, że napiszę swój.
Jakie miałyście pierwsze objawy dosłownie kilka dni od ewentualnego zapłodnienia? Czy jest realna szansa, że po dwóch dniach może już mnie mocno kłuć jajnik? Trochę to wcześnie i nie chce się nakręcać ale mam jakieś takie wewnętrzne odczucie że to może być TO.

reklama
Myślę, że po dwóch dniach bardzo małe szanse aby już coś się działo w Twoim organizmie. Moje pierwsze objawy to ból podbrzusza jakbym miesiączkę miałam dostać, powiększone, twarde piersi, mdłości.. i to chyba na tyle z tego co pamiętam. Ale u mnie objawy się pojawiły później. Po około miesiącu mniej więcej. 😊 Ale mówią, że każdą kobieta inaczej i też ma znaczenie która ciąża. Jeśli jest to pierwsza objawy można zauważyć później. Pozdrawiam 😉

reklama
Hej dziewczyny, naczytałam się kilka podobnych wątków ale uznałam, że napiszę swój.
Jakie miałyście pierwsze objawy dosłownie kilka dni od ewentualnego zapłodnienia? Czy jest realna szansa, że po dwóch dniach może już mnie mocno kłuć jajnik? Trochę to wcześnie i nie chce się nakręcać ale mam jakieś takie wewnętrzne odczucie że to może być TO.
Nie ma możliwości żeby po dwóch czy kilku dniach wystąpiły objawy. Jakiekolwiek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry