reklama

Zaraz osiwieje .

reklama
Hmm , myślałam że tylko ja mam takie mocne miesiączki , a najlepsze że są bezbolesne teraz 🤷

Nie, po łyżeczkowaniach potrafiłam takie mieć. Po porodzie też taką miałam. Na szczęście przy implancie teraz nie mam wcale, to chwila spokoju. Dużo zdrowia ci życzę i zobaczysz, że doczekasz swojego cudu jak zdrowa ciąża, tylko nie poddawaj sie.

Nie, po łyżeczkowaniach potrafiłam takie mieć. Po porodzie też taką miałam. Na szczęście przy implancie teraz nie mam wcale, to chwila spokoju. Dużo zdrowia ci życzę i zobaczysz, że doczekasz swojego cudu jak zdrowa ciąża, tylko nie poddawaj sie.
Na razie się wstrzymuje z planowaniem , najpierw musimy z partnerem zrobić wszystkie badania . Boje się strasznie .

Mój partner musi zrobić badania grupy krwi , jak to nie będzie rozwiązanie to nasienia. I inne badania z nosicielstwa . Teraz bardziej się boje tego czegoś co wyczułam w piersi.

Polecam Tobie również badania, trombofilia, zróbcie kariotypy, dziewczyny pewnie cos wam jeszcze polecą

To są bardzo duże kwoty żeby zrobić te badania , ale czytałam że są refundowane przez NFZ jeżeli genetyk wystawi skierowanie . A skąd skierowanie do genetyka żeby wgl się do niego dostać.
Ja robiłam prywatnie, ale to chyba ginekolog powinnien skierowac jeśli ma nfz. Jesli się mylę, proszę mnie poprawic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry