dokładnie, nikogo nie obchodzą kredyty, opłaty. Nasze Państwo ma głęboko gdzieś samotnych rodziców.ale nawet te zasilki 68,170 i 240 to niecale 500-ciekawe jak za to wyzyc z dzieckiem na miesiac i oplacic mieszkanie i chociaz prad
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie, nikogo nie obchodzą kredyty, opłaty. Nasze Państwo ma głęboko gdzieś samotnych rodziców.ale nawet te zasilki 68,170 i 240 to niecale 500-ciekawe jak za to wyzyc z dzieckiem na miesiac i oplacic mieszkanie i chociaz prad
aby dostac dodatek na rahabilitacje chyba trzeba miec dziecko z orzeczeniem o niepelnosprawnosci-chyba nie jestem pewna???
No to może panie poinformowały Cię o wszelkich dodatkach bo założyły, że Ci się będzie należał zasiłek rodzinny. Mi niestety nie, więc na guzik z pentelką mogę liczyć od Państwa.To co ja napisałam nie wzięłam z niewiadomo skąd. Byłam osobiście się dowiedzieć. W2010 r. zamknęłam działalność, a jak wiadomo teraz nie pracuję i chciałam jakieś dodatkowe pieniążki na dziecko.
sa takie zasilki,ja i yenna1 nie mowimy nie,ale zeby dostac trzeba nigdzie nie pracowac,bo inaczej nic ci sie nie nalezyTo co ja napisałam nie wzięłam z niewiadomo skąd. Byłam osobiście się dowiedzieć. W2010 r. zamknęłam działalność, a jak wiadomo teraz nie pracuję i chciałam jakieś dodatkowe pieniążki na dziecko.
No to może panie poinformowały Cię o wszelkich dodatkach bo założyły, że Ci się będzie należał zasiłek rodzinny. Mi niestety nie, więc na guzik z pentelką mogę liczyć od Państwa.
sa takie zasilki,ja i yenna1 nie mowimy nie,ale zeby dostac trzeba nigdzie nie pracowac,bo inaczej nic ci sie nie nalezy
oj co za baba,ciekawe czy ona by umiala za taka kase sie utrzymac,pewnie wiecej na jedzenie wydaje,a gdzie inne wydatkiZagalopowałam się, bo wypisałam wszystko ogółem i nie dla danej sytuacji. Tak wogle, gdy zapytałam o dadatkowe pieniądze to zapytano mnie : to Pani nie jest w stanie utrzymać za 238 złotych??? Co za kraj.
z tytułu urodzenia dziecka w kwocie 1000 zł[/B] (nie myl tego dodatku z becikowym!). Możesz o niego wystąpić, jeśli dziecko nie ukończyło roku życia. Do wniosku o ustalenie prawa do zasiłku należy w takiej sytuacji dołączyć skrócony odpis aktu urodzenia dziecka.