Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No a nie lepiej po prostu zapytać w przedszkolu, które Was interesuje, jak oni chcą takie informacje dostawać?Dzień dobry, chciałam Was zapytać jak to jest z tymi dziećmi które mają alergię pokarmową.
Czy w każdym przedszkolu jest wymagane zaświadczenie od alergologa ? Czy może mogliście po prostu zgłosić wychowawcy ustnie, że dziecko mam alergię na dane składniki ?
No a nie lepiej po prostu zapytać w przedszkolu, które Was interesuje, jak oni chcą takie informacje dostawać?
Ustnie na pewno nie, pisemnie jak już. Czy zaświadczenie to już pytanie do nich. Nie w każdym jest wymagane.
I chcesz zacząć przygodę z placówką od ewentulanej walki o głupi kawałek papieru, jeżeli ta placówka akurat go wymaga?Z tego co mi wiadomo nie są wymagane prawnie, kuratorium oświaty nic nie mówi o obowiązku dawania zaświadczenia, a o przekazaniu informacji wychowawcy lub dyrekcji.
No dobra - ale ty piszesz o alergii, a dalej, że syn nie lubi.
To jak w końcu jest? To jest alergia czy