Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obojetnie jak syta będzie ostatnia butelka przed zaśnieciem
za chwile robie butelke i jest w 7 niebie

kurczegratuluje mamom,ktorych dzieci spia do 8 czy 9 ranoja dzis od 4.10 na nogach jestem i podsypiam jak maly ucina sobie krotkie drzemki
![]()
, a moja mala zawsze wstaje o 6, jak zegarkiem w reku i ja caly dzien ledwo zywa chodze....
(moze dlatego, ze wczesniej niz o 12 nie potrafie usnac
) pobudki o 4 sobie nie wyobrazam
. Juz 8 miesiecy, a ja i tak sie nie moge przyzwyczaic

.
. Jak myslicie zmieni sie to kiedys i zacznie przesypiac nocki??? Zeby tylko choc raz sie budzila to byloby super.....
Witam:-)
ja mam ten sam problem córeczka ma 6 m-c i też się budzi w nocy na butleobojetnie jak syta będzie ostatnia butelka przed zaśnieciem
mam pytanie:mam problem z wprowadzeniem obiadków ze słoiczka do jadłospisu córeczki:-(smakuje 4 łyczeczki i stop blokuje buźke językiem i nie ma szans żeby coś zjadłaza chwile robie butelke i jest w 7 niebie
Czy macie jakieś swoje sposoby albo byłyście w podobnej sytuacji????
mama Bianki i Gracjana.pozdrawiam
?dotmar3 dzięki za podpowiedz :-) ale nie będe miała potem problemu z podawaniem obiadków itp.z łyżeczki??A spróbuj troszkę rozrzedzić zupkę i podać malutkiej przez smoczek?W ten sposób karmimy dzieciaczki w szpitalu.Moze córeczka twoja jest "zakochana" w butli?
mam pytanie:mam problem z wprowadzeniem obiadków ze słoiczka do jadłospisu córeczki:-(smakuje 4 łyczeczki i stop blokuje buźke językiem i nie ma szans żeby coś zjadłaza chwile robie butelke i jest w 7 niebie
Czy macie jakieś swoje sposoby albo byłyście w podobnej sytuacji????
Spróbuj dać na ostatnie karmienie kaszkę mleczno-ryżową na gęsto z łyżeczki. Ja daję o 19.30-20,00 i mała zasypia ok.21 i budzi sie dopiero o 7-8 rano ;-) przedtem też wstawałam ciągle w nocykurcze, a moja mala zawsze wstaje o 6, jak zegarkiem w reku i ja caly dzien ledwo zywa chodze....
(moze dlatego, ze wczesniej niz o 12 nie potrafie usnac
) pobudki o 4 sobie nie wyobrazam
. Juz 8 miesiecy, a ja i tak sie nie moge przyzwyczaic
.
Ja odstawilam mala nie dawno od piersi. Bedac na cycu budzila sie zawsze 3 razy kolo 11, 2 i 5 w nocy. Teraz jest na butli i dalej tak samo sie budzi.... Wypija wtedy od 100 do 180ml... Prubuje dawac jej wody ale nie chce. Jak myslicie zmieni sie to kiedys i zacznie przesypiac nocki??? Zeby tylko choc raz sie budzila to byloby super.....
Acha, mala spi ze mna w lozku....... i nie mam zamiaru jak na razie tego zmieniac.....dobrze nam razem.