reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zawiadomienia o narodzinach :)

reklama
Basiu, Gosiaczku, Moniqa - najserdeczniejsze gratulację! Niech wasze pociechy zdrowo i szczęśliwie rosną!

A teraz kilka informacji o mojej córci. Urodziła się 02.10 o godzinie 22.34 przez cesarskie cięcie. Badanie KTG wypadło niepokojąco i znalazłam się na sali operacyjnej w ciągu 15 minut. Na szczęście mała urodziała się zdrowa, silna i całkiem spora - 3270 g i 56 cm. Jest kochana i prześliczna! Wkleje zdjęcia jak tylko trochę dojdę do siebie. Na razie pęka mi głowa - skutki kilku nieprzespanych nocy i niskiego ciśnienia ;-)

MoniQa - kochanie, najcudniejsze gratulacje!!! ode mnie i mojego mezusia Dawida :-) :-) :-) specjalnie kazal usciskac swojego imienniczka na bb! aby sie sloneczko chowalo zdrowo i dawalo wam pospac :-) chociaz czasem ;-) dla ciebie wielkie buziaki, a dla Dawidka pierwszy babyboomowy przyjaciel :laugh2:

Witajcie, troszkę mnie nie było :) Za to wróciliśmy z naszym syneczkiem :)DNIA 02.10.2006 godz.15:26 URODZIŁ SIĘ SZYMONEK, 2670gr, 48cm

reklama
Do góry