reklama
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Basiu, Gosiaczku, Moniqa - najserdeczniejsze gratulację! Niech wasze pociechy zdrowo i szczęśliwie rosną!
A teraz kilka informacji o mojej córci. Urodziła się 02.10 o godzinie 22.34 przez cesarskie cięcie. Badanie KTG wypadło niepokojąco i znalazłam się na sali operacyjnej w ciągu 15 minut. Na szczęście mała urodziała się zdrowa, silna i całkiem spora - 3270 g i 56 cm. Jest kochana i prześliczna! Wkleje zdjęcia jak tylko trochę dojdę do siebie. Na razie pęka mi głowa - skutki kilku nieprzespanych nocy i niskiego ciśnienia ;-)
A teraz kilka informacji o mojej córci. Urodziła się 02.10 o godzinie 22.34 przez cesarskie cięcie. Badanie KTG wypadło niepokojąco i znalazłam się na sali operacyjnej w ciągu 15 minut. Na szczęście mała urodziała się zdrowa, silna i całkiem spora - 3270 g i 56 cm. Jest kochana i prześliczna! Wkleje zdjęcia jak tylko trochę dojdę do siebie. Na razie pęka mi głowa - skutki kilku nieprzespanych nocy i niskiego ciśnienia ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
MoniQa - kochanie, najcudniejsze gratulacje!!! ode mnie i mojego mezusia Dawida :-) :-) :-) specjalnie kazal usciskac swojego imienniczka na bb! aby sie sloneczko chowalo zdrowo i dawalo wam pospac :-) chociaz czasem ;-) dla ciebie wielkie buziaki, a dla Dawidka pierwszy babyboomowy przyjaciel

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witajcie, troszkę mnie nie było
Za to wróciliśmy z naszym syneczkiem
DNIA 02.10.2006 godz.15:26 URODZIŁ SIĘ SZYMONEK, 2670gr, 48cm
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Kasiu- moje ogromniaste gratulacje, wspaniale slyszec o kolejnych narodzinach i radosci rodzicow. Zycze Wam duzo ciepelka rodzinnego i duzo zdrowka dla Szymonka :-)
reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Wilekie gratulacje
dla mamy i taty
a dla malucha
dużo zdrówka
dla mamy i taty
a dla malucha
dużo zdrówka
Podziel się: