reklama

Zbiórka dla Kachchy

• Starter tematu Starter tematu milionka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, do kiedy można wpłacać pieniążki? Chciałabym pomóc choć troszkę, a w przyszłym tygodniu powinnam dostać pieniążki z ZUS. Mam nadzieję, że to nie będzie za późno...

Post Kasi z akcji na fb:
I pulsoksymetr dostarczony :) działa i jest super! :) Wszystko dzięki Wam!! Dziękujemy !!
Przy spaniu pierwsza próba odłączenia tlenu i jakieś 10 minut się udało bez większego spadku saturacji :) Im więcej takich prób tym szybciej wyzdrowieje mój Syn! :*

[h=5]Hej! :* Przepraszam, że wczoraj tak mało pisałam ,ale byłam strasznie zmęczona i jakiś ciężki dzień miałam.
Wiadomości z dnia wczorajszego :) Wpłynęły kolejne pieniążki :)
Żona Swojego Męża od Ciebie 50zł również, a poza tym: 30zł, 10zł, 100zł, 20zł, 10zł. Razem mamy 3475,48zł :) ! Jesteście wspaniali :*[/h]

nio pulsoksymetr zakupiony :)
działa i jest extra! :)
[h=5]pulsoksymetr dostarczony :) działa i jest super! :) Wszystko dzięki Wam!! Dziękujemy !!
Przy spaniu pierwsza próba odłączenia tlenu i jakieś 10 minut się udało bez większego spadku saturacji :)[/h]
DZISIAJ:
[h=5]Kolejny dzień i kolejni ludzie mnie zadziwiają :) Wpłynęły pieniążki kolejne: 20zł, 30zł, 20zł ,20zł, 15zł ,150zł, 20zł Razem mamy 3745,48zł :) Kochani jesteście :*[/h]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry