reklama

Zbliżają się święta.....5

patinka1

Początkująca w BB
Witam drogie mamusie. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na moj post. Jesli nie to bardzo przepraszam.
Zbliza sie nieublaganie grudzien- mikolajki no i te nieszczesne swieta:( na sama mysl chce mi sie plakac z bezradnosci
Niestety jestem w ciezkiej sytuacji jak pewnie wiele z was...nie jest lekko ...
Gdyby ktoras mamusia miala niepotrzebne zabawki po swoich pociechach dla 1,5 i 3 latki i chciala je wyzucic ja bym je przyjela chetnie tak samo z lakociami dla malych czy zwykla zywnoscia...
Nie nie chce nic dla siebie ....
Kiedy widze reklamy o corocznej organizacji akcji szlachetna paczka serce mi sie cieszy ile dobrych ludzi chodzi po tej ziemii chcacych pomoc tym biednym rodzinom. A zarazem w tym roku serce mi sie kraje na mysl o tym ze sama znalazlam sie w podovnej sytuacji. Choc nie kwalifikuje sie do takiej akcji.... Zarabiam ....oplacam rachunki....i praktycznie tyle...kupic dziecku zabawke ktora tak pragnie czy buciki ...kupic chleb maslo i szynke czy moze serek a zamiast tego starczy na ta czekoladke? Gdyby ktoras mamusia chciala sprawic prezent lub po prostu porozmawiac wystarczy napisac. Zwyklej ludzkiej rozmowy tez brak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry