reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

szopek no musze powiedzieć, że Miku wyszedł.....jakiś mizerny na tych zdjęciach, prawie go nie widać:sorry: chyba jest szybszy od światła:-D:-D:-D

reklama
Szopek :-D;-D:-D:-D nie moge,znajomy widok:tak:ja zeby zrobic zdjecie to mowie do niego ;kto idzie?a on wtedy naslu****e a ja pstryk:-D i jeszcze mucha!a on patrzy czy leci kolo niego:-D INACZEJ NIE MAM SZANS:no:

w parku
11hs61c.jpg

rozwalam wieżę
xfd9vb.jpg

śpię
9jgah4.jpg

daję lali "amam"
2re5hty.jpg

moje niebieskie oczka
rrpift.jpg

kwiateczek - Sama nie wiem po kim Ona ma takie oczka... chyba po dziadkach... tylko za równo mój tata jak i moja teściowa nie mają takich bardzo błękitnych tylko poprostu niebieskie.

reklama
Wczoraj prawie zawalu dostalam,zlapalam go i wsadzilam do lozeczka.pobieglam po aparat a ten normalnie jak w amoku,nie chcial spac.musialam go wyjac:no:boshh musze kupic lozko tylko ze w sklepie nie ma:wściekła/y:on normalnie prawie szpagat robi:no:
DSCF5660.jpg

DSCF5661.jpg

DSCF5662.jpg

Do góry