reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Madzia ty to juz mama pelna para.cora jedna juz tak duza....co do wloskow to masz ladne i sluchaj co pisza dizewczyny:tak:zawsze my na siebie patrzymy krytycznie ale ja ostatnio szukam czegos dobrego w moim wygladzie i potem wylania sie cala reszta(z gorki:-D:-D)ALE SOBIE SLODZE :-D:-D:-D
Gloria,Isabelka wyglada na doroslejsza i ile ma wloskow:tak:a brzusio juz ladny,niech rosnie:tak::-)
Panistepelek fajowe foty,masz talent:tak::tak::tak:

cos jeszcze mialam napisac i jak zwykle skleroza:angry::angry::sorry:moze jutro

kangurka - Supewr zdjęcia z wakacji. Widac, że córci bardzo podobało się nad morzem.

gloria - Śliczny masz brzuszek i już całkiem spory. Na kiedy termin??

kwiateczek - Dziękuję, miło mi to przeczytać.

Nasza Luka

IMG_4607b.jpg
b.jpg

Solina

IMG_4586.jpg

Fryzura najlepsza z prostowanych włosów które powinny podobno wytrzymać...

Ostatnia edycja:
sylwia, Luka cuuuuuuudna, a i Solina ach rozmażyłam się, wróciły miłe wspomnienia z tego miejsca :tak::-), choć było to tak dawno to i tak niezapomniane ;-):-p

reklama
Do góry