reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
kurcze dziewczyny ale ja wam zazdroszcze!!!! ja nie mam sie jeszcze czym pochwalic:-( moj brzusio nie chce rosnac!!!:wściekła/y: dzidzia sie rozwija dobrze i rosnie a brzuchol NIE!!!RATUNKU!!

Hej.
SZMINA nic się nie przejmuj mój brzusio to też nie rósł i nie rósł, a teraz to mam wrażenie jak by z dnia na dzień był większy.:-)
Nawet mój mąż wczoraj już w łóżeczku za brzuszk mnie złapał i "ojej jaki on duży się zrobił, kiedy?' zapytał, a niby codziennie dotyka:-D .
Pozdrawiam ciepło.

Szmina nic się nie przejmuj ja jeszcze w 18 tygodniu to praktycznie też nie miałam brzuszka i każdy mi mówił, że nic jeszcze nie widać (bo ja tam widziałam że jest okrąglejszy ale jak byłam w ubraniu to nic nie było widać) aż tu nagle z dnia nadzień , niespodziewanie sobie wyskoczył :-) aż mnie to zdziwiło, że tak nagle sie uwypuklił...moja kuzynka tez tak miała, że jak była w ciązy i pewnego dnia byłam u niej to nic nie było widać prawie a potem przyjeżdżam za 2 tygodnie a tu taki duży jej wyskoczył :tak:
Także nie zdziw się jak lada dzień nagle ci wyskoczy i się ładnie pokaże a zobaczysz że tak bedzie, więc nic sie niemartw:***
Ps. A tak pozatym to dziewczynki prosze wkejać swoje brzuszki i nam się tu chwalić a nie ukrywać :-) ;-) Mona - pokazuj swój domeczek :-)

dzieki zawczyny za dobre slowa:-) kolezanki tez mi mowily ze wkrotce i niespodziewanie moj brzuszek sie powiekszy ,jestem cierplia poczekam;-) dam mu jeszcze tydzien a jak nic sie nie zmieni to wsadze sobie poduche pod bluzke i strzele sliczna fotke!!!pozdrawiam

Mona ale ładny domeczek ma twoja dzidzia :-) widać, widać oczywiście i masz się już czym pochwalić ;-)
Ps. Piszesz że jeszcze niedawno był malutki - ja też tak miałam, aż tu nagle wystrzelił do przodu z dnia na dzień :-)
Prosze pogłaskać brzuszek odemnie ;-)

witam witam:-) no i jest moj brzuszek :-D mezus pstryknal fotke i sama nie moglam uwiezyc ze takich pokaznych rozmiarow juz jest:baffled: hihi ale moj brzuszek jest troche oszukany ,bo zdjecie bylo robione wieczorkiem po calodniowym obzarstwie wiec troszke sie powiekszyl, a rankiem po przebudzeniu nie jest taki okazaly :tak: ale juz niedlugo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry