Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niczka, ale śliczny brzuszek , jak tak patrzę, to żałuje, że nie miałam bliźniaków , byłoby za jednym razem nasza wymarzona trójka. Bardzo zgrabny, a to dopiero 26 tydzień, ciekawe, jak bedzie w 30???
niczko brzusioooo cudnyy ty taka szczuplutka , dupcia taka mala i zgrabna tylko sam brzusio , tez bym chciala chyba blizniaczkowa ciaze przezyc
a przecież moj M jest blizniakiem ma siostre blizniaczke , moj tatuśko też jest bliżniakiem i to jeszcze urodzili sie 1 kwietnia , u dziadkow tez w rodzenstwie pojawialy sie blizniaki wiec niby jest prawdopodobieństwo ze ja lub siostra mozemy miec blizniaki ale zobaczymy z czasem jak to bedzie
Niczko masz przepiekny brzuszek, taki zgrabny i okraglutki. Powiedz mi jakim cudem zmiescily sie tam dwa skarby. to takie niesamowite i wyjatkowe.
Koralku czy mnie sie wydaje czy twoj malenki mezczyzna zaczal sie troszenke rozpychac. Juz nie ukryjesz tej wspanialosci ktora kryjesz pod sercem. Wygladasz poprostu kwitnaco.