Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku dziewczyny podziwiam Was, że Wy się odczytujecie z tych zdjęć z USG. Ja to nic nie widzę, jedyną częścią ciała mojego dziecka, którą zawsze na każdym USG bezbłędbie poznaję są jajka i ptaszek :-) A poza tym to dopóki lekarz mnie nie oświeci co właśnie oglądamy to widzę mazie :-)
ja tez tak mam i czuje sie jak wyrodna matka co swojego dziecka nie rozpoznaje, a wogole moj gin to ma chyba slabe usg bo takich wyraznych zdjec nie mamyJejku dziewczyny podziwiam Was, że Wy się odczytujecie z tych zdjęć z USG. Ja to nic nie widzę, jedyną częścią ciała mojego dziecka, którą zawsze na każdym USG bezbłędbie poznaję są jajka i ptaszek :-) A poza tym to dopóki lekarz mnie nie oświeci co właśnie oglądamy to widzę mazie :-)
Tak, tak. Wydaje mi się, że duża ta stópka, ale może to tylko takie moje wyobrażenie. 7 cm u Lenki to też sporo.Czy ja tam widzę nóżkę??![]()
Moja córa ma niby stópkę 7cm, aż nie mogłam uwierzyć, że taka duża. Fakt, że liczone od największego paluszka do końca piętki ale mimo wszystko 7 cm <wow>
Dzięki.Ale piękny buziolek. Ślicznie.