reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ulisia - piękne maleństwo, rzeczywiście widać już rączki. Strasznie Ci zazdroszczę, też chcę zobaczyć moje :)

A Ty jesteś w 8 tygodniu według ostatniej miesiączki czy w 6 tygodniu według zapłodnienia?

Ehh jak Ci lekarze to liczą :) :P

reklama
Ulisia sliczne te twoje malenstwo:-D
Ja juz nie moge sie doczekac swojego usg:-D kiedy zobacze swoje malenstwo ale jeszcze musze poczekac z dwa tygodnie:wściekła/y: heheh pozdrawiam

w 8 ( a właściwie już 9 )tygodniu wg OM. Dzięki dziewczyny... :-) Słodkie są takie foteczki...

ulisia ale juz duzo widac, super!

a jak tam wasze brzuszki??:) widac cos po nich czy nie, u mnie niewiele, chociaz czekam tylko az mnie rozsadzi, podobno wielorodki maja brzuszki wczesniej...
w pierwszej ciazy czekalam az do 14-15 tygodnia , dopiero wtedy cokolwiek bylo widac

Właśnie dzisiaj byłam na Usg i jak tylko bede miała dostęp do sprzetu wkleje pierwsze zdjęcie Mojego Maleństwa. Ma juz 8mm :D i jak Pan Doktor powiedział wyglada zdrowo, serduszko bije :D

100_5860..jpg
A to jest moj skarbek po dzisiejszym usg :D

a oto pamiatka z dzisiejszej wizyty. To juz drugie zdjecie, ale wczesniejsze zgubilam:baffled:
moj TZ cieszy sie, ze jest pilka, znaczy sie pilkarz rosnie:-D

Załączniki

• usg..JPG
    usg..JPG
    48,7 KB · Wyświetleń: 124
jejku, tak Wam zazdroszczę tych zdjęć maluszków... Byłam wczoraj u lekarki i robiła mi USG wewn. Jednak nic nie widziałam na ekranie, bo był odwrócony i nie mam zdjątka mojej Fasolki:( Kolejną wizytę mam dopiero za 4 tygodnie i nie przepuszczę tej mojej lekarce, bo chce zobaczyć maleństwo i mieć jakąś pamiątkę.

nic nie widziałam na ekranie, bo był odwrócony i nie mam zdjątka mojej Fasolki:(
ojojojo, to nieładnie postąpiła lekarka. My w gabinecie czujemy się nieswojo ( szczególnie przy takim badaniu), ale to właśnie lekarka powinna pamiętać, że to ONA jest dla nas, a nie my dla niej :no:
i po rutynowym badaniu pokazać pacjentce maleństwo.
Zdjęcie też powinnaś dostać za free i następnym razem się upomnij.
I życzę Ci żeby te 4 tyg do następnego badania szybko zleciały :-D bo zobaczysz sama, że ciąąąągną się w nieskończoność

reklama
a oto pamiatka z dzisiejszej wizyty. To juz drugie zdjecie, ale wczesniejsze zgubilam:baffled:
Moj tz cieszy sie, ze jest pilka, znaczy sie pilkarz rosnie:-d
GRATULACJE ! :-D Zobaczymy na ile się to sprawdzi czy chłopczyk będzie ;-), u mnie żadnej "piłeczki" nie było widać....no to może dziewczynka ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry