reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

moja Emilka, jak przystało na prawdziwą 'kobietę', zmienną jest (rowerek - prezent na roczek od dziadków - teściów, różowo-niebieskie-plastikowe i grające cuś:sorry2: mi się nie podoba ale Emilka zachwycona:-))
uStasia 011.jpguStasia 012.jpguStasia 013.jpguStasia 015.jpguStasia 023.jpg
i umie się pięknie poskładać:-D
uStasia 024.jpg

reklama
martadelka oj Mati pogodny i radosny, ale taki łobuziak z niego ze szok, a na dworku to już mamusia za nim nie nadąża
Emilka słodka i jaki fajny ma rowerek, Mati też taki ma (dostał a raczej został mu pożyczony od brata mojego męża) ale kiepsko mu idzie trzymanie nóżek bo podstawka jest za blisko (musiałby nóżki podkurczać) a pedałki znowu za daleko i nóżki mu spadają i czasem mamy przymusowe hamowanie podczas spaceru :-D

Oj, też dostaliśmy takie plastikowe cudo - wyjęliśmy baterie, bo szalu można było dostać od tej "muzyczki"... I mamy tak samo, jak Mati - do podstawki Edis musiałby podkurczać nóżki, a do pedałów nie dosięga... Po jednym spacerze zrezygnowaliśmy... :-p

ja-zolza my jeździmy na spacerki ale na krótkie i co jakiś czas poprawiamy nóżki, nasz "sprzęt" nie miał grających cudactw bo mamy taki jaki dostaliśmy bez wybierania, sama miałam mu kupic i w sumie dobrze ze zwlekałam z zakupem, troche kaski zostało :-)

reklama
Do góry